C MORE

Streamingplatformen C More byder på indhold fra Norden og resten af verden. Den nordiske streamingkanal C More er en en del af Telia Company. Her får du adgang til dine yndlingsfilm og ikke mindst Nordens mest populære tv-serier og sportsbegivenheder.

Læs mere om C More

C More slog fx streamingrekord under VM-finalen i fodbold mellem Frankrig og Argentina. Med C More TV får du adgang til masser af underholdning og en lang række tv-kanaler helt uden reklamer. Du får også adgang til børne-tv og ungdomsprogrammer. Hos C More kan du dække hele familiens underholdningsbehov i én pakke.

C More pakker og priser

På C Mores hjemmeside finder du en pakke med præcis den C More pris, som passer til din familie og jeres behov og økonomi. C More tilbud er skræddersyet til at give mest for pengene. Pakkerne går fra Standard til Premium og Premium Plus, og du kan vælge med eller uden en 12 måneders bindingsperiode. Du kan vælge den CMore TV pakke, som passer dig bedst, og til den rabat pris C More tilbyder. Hos C More betaler du kun for det, du bruger, så overvej at få et billigt abonnement med C More rabat.

Hvordan tegner jeg et abonnement?

Hjemmesiden er meget brugervenlig, og du kan nemt oprette en konto og bliver hjulpet igennem din registrering. Når din konto er oprettet, får du første uges abonnement med C More gratis. På hjemmesiden kan du følge med i, hvilke nye film og programmer der er tilgængelige nu. C More tilbyder ofte rabat til nye kunder, der gerne vil tjekke fordelene ved streamingtjenesten. Du skal skrive din C More rabatkode i det angivne felt og klikke ind på tjenesten. Prøvetiden er uforpligtende, men du må oprette et abonnement, hvis du ønsker at fortsætte. C More har ofte gode tilbud med attraktive priser, herunder C More seniorrabat.

Tag C More med på ferie

Du kan nemt logge ind på enten computer, tablet eller telefon og har således adgang til dine favoritprogrammer, hvor som helst og når som helst. C More fortæller på hjemmesiden præcis, hvordan du kan downloade appen til din telefon via Google Play eller Apple App Store. Der er derfor ingen grund til at gå glip af dine yndlingsserier eller den næste spændende landskamp. Dette gælder også, når du befinder dig langt hjemmefra eller ikke har tilgang til almindeligt tv. C Mores store udbud af film, serier og sportsbegivenheder gør det nemt at følge med uden at gå glip af noget.

C More
Få 1 måned for 0 kr.!
Kampagne
Få adgang til utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer med C More.