MOFIBO

Siden 2013 har du kunnet abonnere på streamingtjenesten Mofibo, der tilbyder dig tusindvis af lyd- og e-bøger i et utal af genrer. Det gør det nemt at have en bog med på farten på enten din smartphone eller din tablet. Hvad enten du er til børnebøger, historiske romaner, digte eller religion og spiritualitet, er der altid en bog, der opfylder dit behov. Gå på opdagelse hos Mofibo og lad dig inspirere. Der er hele 18 forskellige genrer at vælge imellem, og du kan søge på både titel, genre og forfatter.

Læs mere om Mofibo

Vælg selv dit Mofibo abonnement

Der er flere forskellige abonnementer at vælge imellem, og dermed også forskellige Mofibo priser. Hvis du kun har behov for at lytte til en bog ind imellem, skal du vælge Basic abonnementet. Du kan også få ubegrænset adgang til tjenesten, og så skal du vælge Unlimited abonnementet.

Naturligvis har Mofibo også taget højde for, at alle i familien læser bøger, hvor et Family abonnement vil være velegnet. Jo flere familiemedlemmer, der læser, jo lavere gennemsnitlig Mofibo pris.

Hvis du tænker hvad koster Mofibo, er der flere priser at vælge imellem. Basic abonnementet fås til den laveste månedspris, mens ubegrænset lytning med Unlimited koster lidt mere. Du vil altid finde, at de priser Mofibo tilbyder, er blandt markedets laveste, samt at der ofte vil være Mofibo rabat at hente.

Nye Mofibo lydbøger hver dag

Der er altid en ny bog til dig, når du har brug for den. Vælg mellem mere end 600.000 lydbøger og lyt når som helst, hvor som helst. Inden du beslutter dig for at tegne abonnement, tilbyder Mofibo gratis testperiode på typisk syv dage.

Det samme gælder for e-bøger. Her er der med et Mofibo abonnement også 600.000 bøger at vælge imellem. Hvis du ønsker god læsekvalitet, tilbyder Mofibo også en Mofibo Reader. Den giver dig næsten samme oplevelse som at læse på papir. Samtidig kan du på Mofibo Reader skifte mellem at læse og lytte, hvilket giver dig mange fordele.

Masser af Mofibo tilbud

Du kan ofte finde gode tilbud med den rabatkode Mofibo udlodder. Først og fremmest tilbyder de den populære studierabat ordning, hvor studerende på en videregående uddannelse kan opnå rabat på alle tilgængelige bøger. Denne ordning har endda forlænget den gratis Mofibo prøveperiode til hele to uger.

Ydermere kan du i forskellige situationer opnå rabatter ved brug af en Mofibo rabatkode.

Mofibo podcasts

Med en podcast i ørerne keder du dig aldrig. Stil din nysgerrighed og vælg blandt et utal af genrer. Hvad enten du er til seriemordere, strikkeopskrifter eller kriminalsager, finder du det blandt Mofibo podcasts. Naturligvis gælder også her den gratis Mofibo prøveperiode, før du beslutter dig for et abonnement.

Gavekort er den ideelle gave

Hører du også til dem, der aldrig kan finde på gaven til farmor, onkel Per eller din bedste ven? Så er et gavekort svarende til en Mofibo abonnement pris den ideelle løsning. Hvad enten modtageren er ny eller eksisterende abonnent hos Mofibo, kan du altid bruge den løsning. Bestil – print ud – vedlæg en personlig hilsen. Nemt og enkelt.

Mofibo
Prøv 30 dage gratis
Kampagne
Vinterens bedste historier. Udforsk over 600.000 e- og lydbøger. Prøv 30 dage gratis.