ALKA MOBIL

Det relativt nye Alka Mobil abonnement er sat i verden for at kunne spare danskerne for penge, med priser der er let tilgængelig for alle.

Læs mere om Alka Mobil

Faktisk sparer 9 ud af 10 penge på at flytte deres mobil abonnement over til Alka. Alka Mobil er nemlig et mobilselskab, der ikke tjener penge på deres kunder. Du kan trygt stole på, at Alka Mobil kan levere – og at Alka Mobil stoler på deres kunder. Derfor kan du trods RKI også blive kunde hos Alka.

Hvor kommer Alka fra, og hvad er deres mission?

Oprindeligt er Alka et forsikringsselskab, der har eksisteret siden 1903 med billige forsikringer, der dækker hele familien bedst muligt. I marts 2021 besluttede de sig for at lancere Alka Mobil. Ganske enkelt ville de også spare danskerne for penge på mobilabonnementer samtidig med på forsikringer. Alka Mobil er en fordel for kunder, der allerede har forsikring hos Alka. Hvis bare én i husstanden er kunde eller er medlem af en af de 18 fagforeninger, Alka samarbejder med, kan alle i husstanden få Alka Mobil.

Hvem kan få Alka Mobil?

Kort fortalt er Alka Mobil for dig, der ønsker det simpelt og nemt. Alka tilbyder fem enkle og billige abonnementer til alle behov, hvor der ofte kan gives Alka Mobil rabat, eller man kan få et Alka Mobil tilbud. Uanset om du har brug for Alka Mobil fri data, fri tale, Alka Mobil udland eller god dækning. Alle abonnementer har fri tale, sms og mms inkluderet. Ligeledes er oprettelse og overflytning af nummer helt gratis.

Hvilke abonnementer har Alka Mobil?

Om du bruger telefonen minimalt til at surfe på nettet eller har behov for mere, så har Alka Mobil helt sikkert lige det abonnement du har behov for.

Alka tilbyder helt op til 300 GB data, der svarer til 100 streamede film.

Er man efterlønner eller pensionist, kan man derudover få Alka Mobil seniorrabat.

Alka Mobil netværk bruger Telenors netværk, hvilket betyder, at 97% af kunderne har 4G dækning, og 99% har 3G dækning. Ydemere er 5G netværket godt på vej til alle. Oprettelse sker nemt på Alkas hjemmeside eller ved at kontakte kundeservice. Man har mulighed for selv at følge med i sit forbrug på selvbetjeningssiden på Alkas hjemmeside, hvilket gør det smart og enkelt.

Bedst i test for 3. gang

Alka er det førende brand, som har vundet bedst i test hele tre gange hos Forbrugerrådet Tænk. De har ligeledes en stor kundetilfredshed. Faktisk vurderer 85%, at Alka Mobil er et godt sted at være kunde, ligesom 82% vil anbefale Alka Mobil til andre.

No coupons found.