BOOKBEAT

Du har med BookBeat adgang til dit helt private bibliotek, for utrolig favorable priser. BookBeat er en streaming tjeneste, som tilbyder dig lyd- og e-bøger. Med BookBeat får du adgang til mere end 800.000 titler.

Læs mere om BookBeat

BookBeat giver dig dit eget bibliotek

Kom i gang med BookBeat og den bog, du længe har villet læse. Du kan hygge med en god roman eller krimi eller lytte til en sjov lydbog under madlavning eller havearbejdet. Valget er dit. Med BookBeat har du adgang til både lyd- og e-bøger og har derfor mulighed for at tilpasse din læsning eller lytning, som det passer dig bedst. Du kan bruge tjenesten både online eller downloade til senere brug.

BookBeat til de små

Du får adgang til bøger til de helt små og ældre børn. Der er både de kendte klassikere og nye udenlandske titler. Lydbøgerne er flot læst op og lægger op til en god pause fra skærmen eller adspredelse, når køreturen bliver lang. Det er den oplagte løsning for godnathistorien eller spændingsromanen til det lidt ældre barn. Tjek vores BookBeat tilbud til den bogglade familie.

Tiden går lidt sjovere med BookBeat

Med dit BookBeat abonnement kan du både lytte til og downloade bøger efter behov. En verden af nye bøger bliver pludselig muligt på cykel- eller gåturen. Du har nu mulighed for at bruge vores BookBeat rabat. Det er supernemt at registrerer sig og indløse en BookBeat rabatkode. BookBeat fungerer også udmærket i udlandet, og vi foreslår at du downloade dine bøger på forhånd, så at du ikke bliver afhængig af svag internetforbindelse. Med rabatkode BookBeat får du kvalitets indhold til fritid, og alt det andet du har gang i.

Hvad koster BookBeat?

BookBeat priser varierer efter, hvor mange timer du lytter. Du er dermed sikker på, at du ikke betaler for noget, du ikke bruger. Det er ligetil at oprette en konto med din e-mail og et password. BookBeat appen kan downloades på din telefon eller tablet og er tilgængelig i Google Play og App Store. Det er muligt at opsige abonnementet til enhver tid, og du kan naturligvis forsætte med at bruge tjenesten i den forudbetalte periode. BookBeat anmeldelser på nettet roser brugervenligheden ved tjenesten, og hvor stor glæde adgang til de mange bøger giver.

BookBeat
Prøv 45 dage gratis!
Kampagne
BookBeat er en digital abonnementtjeneste for lyd- og e-bøger til din telefon eller tablet.