CALL ME

Når du er abonnent hos Call Me, kan du være sikker på én ting: Alle deres produkter fås til lavpris. Samtidig er det nemt at navigere i både produkter og de enkelte abonnementer. På deres hjemmeside call me dk får du en grundig gennemgang af de produkter, de tilbyder, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Læs mere om Call Me

Abonnementer til alle behov

Du vil altid kunne finde gode Call Me tilbud på både mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Begge dele kører på Telias netværk, som er kåret til det bedste i Norden. Naturligvis tilbyder Call Me dig gratis oprettelse, og i langt de fleste tilfælde er der heller ingen binding.

Leder du efter en mobil bredbåndsløsning med ekstra data, der også dækker Wi-Fi i dit hjem, er Call Me internet løsningen, du skal vælge. Du får ganske enkelt et datakort, som du kan sætte i din tablet, computer eller router. På den måde undgår du helt at trække kabler rundt i hele huset.

Vær også opmærksom på, at Call Me tilbyder børneabonnementer på forskellige niveauer.

Altid fair Call Me priser

Ikke nok med, at de generelle priser er blandt markedets bedste, der er også gode rabatordninger. Er du f.eks. pensionist, kan du nyde godt af Call Me seniorrabat uden i øvrigt at være medlem af nogen kundeklub.

Du vil altid kunne finde ud af, hvad det koster at ringe og bruge data på dine udlandsrejser på Call Me’s hjemmeside. Der er taget højde for alt i forbindelse med roaming, hvor du kan tilmelde dig en SMS-tjeneste. Her kan du både se, hvilke lande, der har roaming aftale, og hvad det koster.

Call Me mobil tilbud

Året rundt tilbyder Call Me vilde tilbud på mobiltelefoner af forskellig art. Er du desuden medlem af Club Call Me, kan du hente yderligere prisnedsættelser med en Callme rabatkode.

Desuden kan du nyde godt af eksklusive tilbud på rejser og koncerter med en Call Me rabatkode i Club Call Me.

Tilbehør og gadgets

Ud over abonnementer tilbyder Call Me et rigt udvalg af tilbehør og gadgets. Når du skifter dit abonnement til Call Me, kan du opnå op til 80% Call Me rabat på populært tilbehør.

Skal du bruge opladere, smart watches, AirPods og diverse kabler på farten, finder du det hele i Call Me’s udvalg. Til brug derhjemme finder du et omfattende udvalg af Smart TV, Cromecast, gaming og alle former for højttalere.

No coupons found.