CBB MOBIL

Hos CBB Mobil får du meget mere en et telefonabonnement. Foruden et CBB mobilabonnement kan du tjekke mange tilbud på CBB telefoner og CBB mobilt bredbånd. Med CBB Mobil får du adgang til streamingtjenester, som du selv kan vælge, så de passer til dig. Det er nu, at du hos CBB Mobil bliver tilbudt spændende pakker til lave priser. Målet er at gøre din mobiltelefon og internetoplevelse endnu sjovere.

Læs mere om CBB Mobil

CBB priser på mobil

Ved køb af en CBB telefon kan du tegne det helt rigtige abonnement. Her får du masser af taletid og data med i købet. Et CBB mobilabonnement kan også købes separat og spænder fra den helt basale løsning til fuld volumen på taletid og data. Hvis du har svært ved alt det digitale, er du kommet til de rette. CBB mobilabonnement er nemt at tegne, og der er masser af gode tilbud med fri taletid. Det er muligt at flytte dit nummer, når du skifter til CBB Mobil abonnement, og det er gratis.

CBB internet adgang

Der bliver lagt vægt på, at CBB internetpriser altid er i bund. Du kan fx købe CBB bredbånd og få adgang til en sikker og stabil internetforbindelse, som du kan tage med dig på farten. CBB internet kommer skræddersyet i pakker til netop dit behov. Simkortet sættes i routeren, og du har straks adgang til dit internet. Du kan desuden sætte simkortet i din tablet eller pc efter behov. Det er en nem og ukompliceret løsning med en stabil Wi-Fi-løsning til en utrolig fair pris.

CBB Mix

Med CBB Mix har du mulighed for op til 4 streamingtjenester. Når du tegner et abonnement, har du med det samme mulighed for at oprette CBB Mix. Du betaler kun for de tjenester du vælger, og der er plads til at ombestemme sig. Mix betyder, at du kan skifte mellem tjenesterne, bare du beholder to af dem hver gang. Du kan skifte så ofte du vil, men skal dog huske, at eksisterende tjenester fortsætter til månedsskiftet.

Find dit CBB Mobil tilbud

Du kan på hjemmesiden med det samme få oversigt over en masse tilbud og finde en rabatkode CBB har til dig netop nu. Der altid er et godt tilbud på forskellig varer og tjenester. CBB seniorrabat er pakken til dig, der er ældre end 55 år. Før og nu priser er tydeligt markeret på varerne, og du kan hurtig få en oversigt over, hvor meget du sparer ved køb af et CBB abonnement. Du kan bruge den aktuelle CBB rabatkode til dit indkøb.

CBB køb mobil

Hvis du har behov for en ny telefon, bør du også tjekke priserne hos CBB. Naturligvis ændrer CBB internet priser og tilbud sig løbende, så det er en god ide at holde øje med hjemmesiden.

CBB Mobil tilbehør

Prøv CBB mobiltilbehør til din telefon. Onlinebutikken har et stort udbud af alt fra covers og opladere til mange forskellige typer af telefoner. Hjemmesiden giver en fin beskrivelse af varer, som du kan bestille online. CBB Mobil vil gerne gøre det nemt og ukompliceret og har sat sig for at give dig en så god mobiloplevelse som muligt. Deres kundeservice står klar til at rådgive dig alle hverdage på tlf. 50 50 50 50.

CBB
Halv pris i 3 mdr!
Kampagne
CBB Mobil er dit teleselskab med billige mobiltelefoner, lynhurtigt data og abonnementer uden binding.