EESY

Måske har du hørt om eesy – måske ikke. Men det lader til, at mobilselskabet eesy er godt på vej til at give de store udbydere kamp til stregen.

Læs mere om eesy

Hvad får du for pengene?

Eesy mobilabonnement lover telefoni uden bøvl, og det gør de ved at tilbyde få produkter til en stram pris. Alle pakker har fri tale. Med et eesy abonnement får du også gratis oprettelse, ingen gebyrer og ingen bindende abonnementer med i prisen. De markedsfører sig således på konkurrencedygtige priser og gennemskuelighed i deres produktbeskrivelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan ringe eller udfylde en udmeldelsesblanket på deres side.

Hvem er eesy?

Eesy er et digitalt mobilselskab, som tilbyder mobilabonnement og internet på eesy 5G mobilnetværk. De er en del af TDC-koncernen, som efter sigende, har Danmarks bedste mobilnet. Nettet er det samme, som eesy mobilt bredbånd også kører på. Eesy har således nogle erfarne mastodonter i ryggen. Det har betydning for pålideligt internet, telefoni og behandling af persondata. Faktorer, der er værd at have med i overvejelserne, når du skal vælge mobilselskab. Eesy internet er af typen 5G, og betyder bare, at det er markedets nyeste og hurtigste form for internet. 5G har afløst det tidligere 4G, som har afløst 3G osv.

Følg selv med

Priser på internet og telefoni påvirkes af flere faktorer, eksempelvis udbud og efterspørgsel samt konkurrencen på markedet. På eesys forside finder du den pris, som virksomheden pt. udbyder som sin skarpeste, og det kan derfor være en god idé at følge med i, hvordan priserne udvikler sig.

Rabatter og tilbud

Tilbuddene varierer naturligvis, og kan også matche seniorvenlige priser. Det kan du f.eks. se på diverse seniorfora, som har eesy seniorrabat med i deres anbefalinger over skarpe telefoni- og internetpriser til pensionister. Du kan også finde rabatter andre steder. Hvis din arbejdsplads eksempelvis har aftaler med virksomheder, som tilbyder særlige medarbejderrabatter, er det ikke usandsynligt, at du kan finde en eesy rabatkode fra tid til anden.

Gennemskuelig hjemmeside

Når du kommer ind på hjemmesiden, er det meget nemt at overskue, hvad et eesy mobilabonnement indeholder – og hvad det koster. Eesy priser og rabatter til nye kunder står nemlig på forsiden. Du behøver ikke gennemtrawle flere faneblade for at finde det bedste tilbud. Har de et kampagnetilbud eller en giveaway, fremgår det også af forsiden. På hjemmesiden kan du se produkterne, som udbydes med en rabat til nye kunder samt eventuelle giveaways som gavekort. Hvis du gerne vil læse alt det med småt, er deres dokumenter om generelle vilkår og abonnementsvilkår temmelig nemme at finde i nederste bjælke.

Mobilabonnement uden bøvl
Mobilabonnement uden bøvl
Varemærke
Med et mobilabonnement fra eesy får du en simpel mobilpakke til en skarp pris. Der er ingen binding eller gebyrer - og du kommer på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET.