GREENTEL

Med fokus på, at mobiltelefoni skal være grønt, simpelt og billigt, har Greentel siden 2012 været på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd. De tilbyder begge disse segmenter til både privat- og erhvervskunder. Under overskriften “Tænk grønt. Tal grønt” gør Greentel meget ud af stor valgfrihed mellem mobilabonnementerne. Du skal have din frihed til at anskaffe dig lige præcis det Greentel mobilabonnement, der passer til dig og dit forbrug.

Læs mere om Greentel

Valgfrihed og E-mærke

Greentel lægger stor vægt på valgfrihed samtidig med, at de vil være blandt markedets billigste telefoniudbydere. De har bevist ved flere lejligheder, at lav pris og høj kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd.

Greentel er e-mærket, hvilket garanterer sikker e-handel. Prøv at tjekke dem på Trustpilot. Her vil du se, at de ligger i top med de bedste anmeldelser fra deres mange kunder.

Greentel mobil til både telefon og bredbånd

Grøn telefoni betyder blandt andet, at du får en bid af regnskoven med i købet, når du køber mobil hos Greentel. Desuden får du gratis oprettelse og ingen binding. Naturligvis får du også Greentel 5G.

Både i hjemmet og mobilt får du lynhurtigt internet med et mobilt bredbåndsabonnement. Simkortet sætter du i din router eller PC, og så er du online. Såfremt dit forbrug ændrer sig, kan du altid selv skifte mellem abonnementerne på hjemmesiden under “Mit Greentel”.

Priser og rabatter

Hvis du er typen, der rejser meget, skal du vælge et Greentel abonnement. Så kan du frit ringe til andre lande i EU og bruge løs af dit dataforbrug i udlandet. Det er altsammen inkluderet i de opgivne Greentel priser.

Hold også øje med forskellige former for en rabatkode Greentel, som oprettes eksempelvis som kampagner eller ved tilmelding til nyhedsbrev. Når du bruger en af disse rabatkoder, kan du gøre dit abonnement endnu billigere, selvom det er billigt i forvejen.

Med en Greentel rabatkode får du billig telefoni og dataforbrug til både børn, familiepakker og dig, der ikke bruger så meget data. Endelig kan du gøre brug af en Greentel seniorrabat, så du også som pensionist kan gøre brug af de mange fordele, et grønt mobilabonnement tilbyder.

Få svar på dine spørgsmål om Greentel

Hvis du har fået lyst til at vide mere om Greentel og deres mange fordele og abonnementer, er der en meget omfattende FAQ sektion på deres hjemmeside. Her finder du svar på alle de spørgsmål, du måtte have, inden du selv beslutter dig for at blive Greentel kunde.

Greentel
Grøn telefoni og billige mobilabonnementer
Varemærke
Hos Greentel får du gratis oprettelse, ingen binding & EU roaming inkluderet i alle mobilabonnementer.