HELLOFRESH

Hvis du har fået nok af lange køer i supermarkedet, og er frustreret over det er blevet alt for dyrt at lave god og nærende mad, så burde du prøve HelloFresh. Med HelloFresh priser får du leveret prisvenlige, spændende måltidskasser med et bredt udvalg af friske råvarer til. HelloFresh har både personlig levering, lokale råvarer i måltidskasserne, samt varierende tilbud og HelloFresh rabat.

Læs mere om HelloFresh

Frisk levering af dit næste måltid

HelloFresh sørger for, at du nemt og bekvemt får leveret ugens måltider direkte til din hoveddør. Måltidskasserne er sammensat til både 1, 2 eller 4 personener og du har rig mulighed for at få leveret op til fem måltider på ugebasis, så alle ugedagene er dækket ind.

Danske lokale råvarer

Fra uge til uge kan du skræddersy menuen ud fra 28 varierende opskrifter og HelloFresh gør deres ypperste for at anvende danske, lokale råvarer i dine måltidskasser. De fleste af retterne kan bikses sammen på 30 minutter og er nemme at følge. Skal opskrifterne en sjælden gang suppleres, vil det være simple basis ingredienser, som den gennemsnitlige dansker har i køkkenskabet.

En god portion hverdagsluksus

Med et abonnement hos HelloFresh har du mulighed for at bibeholde lidt hverdagsluksus, i form af gode og nærende måltider. Men hvad koster Hello Fresh egentlig? Smut ind på HelloFresh hjemmeside, tag et nærmere kig på de forskellige måltider, og dan dig et overblik over priserne på måltidskasserne.

Rabat på dit næste måltid

Det er ingen hemmelighed, at priserne stiger og flere må se sig nødsaget til at slække på kvaliteten af deres aftenmåltider. Hos HelloFresh er kvaliteten af råvarer det samme, men du kan ofte få fingre i dem til billigere penge. På HelloFresh hjemmeside florerer der forskellige HelloFresh tilbud, herunder bl.a. en HelloFresh seniorrabat. Det er også muligt at tilegne sig en HelloFresh rabatkode, der vil give dig gode besparelser på dit næste måltid.

Fleksibel ugeplan

Hvis du skal på ferie eller pludselig har fået rester med fra familien, så tilbyder HelloFresh et yderst fleksibelt abonnement. Du kan fra uge til uge ændre i bestillingen: f.eks. tilføje et ekstra måltid, springe en eller flere uger over, sætte dit HelloFresh abonnement på pause eller opsige det.

Måltidskasser uden madspild

Via stor dataindsamling af brugeroplevelser, ønsker og behov har HelloFresh fået god indsigt i, hvordan spild af madvarer kan nedsættes. Som forbruger af måltidskasserne fra HelloFresh, vil du derfor modtage den præcise mængde råvarer, du skal bruge til hver enkelt opskrift. Det sker for at sikre, at mindst muligt er i overskud – og mindst muligt havner i skraldespanden i stedet for maven.

Nemt, bekvemt og gode priser

HelloFresh er det gode, kvalitetsbevidste og nemme valg. Gør du samtidig brug af Hello Fresh rabat, kan du få alt det bedste og samtidig spare på husholdningsudgifterne. HelloFresh har en mission om at gøre det nemt for den enkelte dansker, at lave dejlig mad i hjemlige omgivelser. Og med rabatkode HelloFresh bliver det nu også billigere at lave et sundt, varieret og kvalitetsbaseret måltid.

HelloFresh
Spar op til 1199 kr. på 5 kasser!
Kampagne
Sig farvel til indkøb med lækre opskrifter og friske ingredienser leveret lige til døren - hver uge.