INKCLUB

Kontorleverandøren inkClub er et univers af blæk i alle farver og muligheder til dig, uanset om det er hjemme eller på kontoret. Står du og mangler blæk, eller vil du bare gerne have lageret fyldt op – så er inkClub stedet, hvor du kan finde det, du mangler. InkClub har et særdeles bredt udvalg og mange års erfaring på markedet. I dag leverer inkClub foruden blæk og toner en lang række andre kontorvarer.

Læs mere om inkClub

Om virksomheden

Firmaet inkClub begyndte sin rejse ved årtusindeskiftet, og er nu oppe på at have over fem millioner kunder i ti forskellige lande. InkClub tilbyder ud over blæk og toner også printere, støvsugerposer, rengøringsprodukter, produkter til skopleje, computer- og mobiltilbehør og meget mere.

Siden juni 2016 har inkClub været ejet af grundlægger Lennart Nyberg (92%) og direktør Martin Benckert (8%). Hos inkClub har man fokus på holdbarhed, miljø og etik, hvilket kendetegner hele virksomheden – fra produktion til levering af dine varer fra virksomhedens lager.

InkClub lægger iflg. virksomhedens hjemmeside vægt på, at kunderne er tilfredse med deres produkter og tjenester. Det gør man ved at tilbyde de produkter, kunderne efterspørger – til lave priser og med korte leveringstider.

InkClub kampagnekode

Med mellemrum tilbyder inkClub kunderne en kampagnekode, som fx kan give dig fri fragt på din ordre af printerpatroner, hvilket gør det endnu nemmere at få dine varer lige til døren med dag-til-dag levering.

InkClub printerpatroner

Hos inkClub tilbyder man miljøvenlige valgmuligheder i form af miljøpatroner, genbrugsblækpatroner eller tonekassetter. Det er billigere for dig og bedre for miljøet. Du har også mulighed for at sende dine tomme printerpatroner til virksomheden, så de kan genbruges til gavn for miljøet.

InkClub tilbud og inkClub rabat

Virksomheden tilbyder jævnligt sine kunder en inkClub rabatkode eller en inkClub kampagnekode. Rabatkoder og kampagnekoder sendes ud i nyhedsbreve og på sociale medier. Ved at abonnere på virksomhedens nyhedsbrev kan du være sikker på at modtage de gode tilbud før alle andre. På den måde får du bl.a. mulighed for inkClub fri fragt. Med rabatkode inkClub kan du af og til opnå endnu lavere priser på de produkter, du køber. Ofte har du også mulighed for at få leveret inkClub gratis produkter sammen med din ordre.

InkClub tilbyder ofte kampagnevarer til stærkt nedsatte priser. Der er tale om attraktive mærkevarer som fx eksklusive kokkeknive, vin- og champagneglas fra kendte mærker samt Bluetooth-højttalere, powerbanks og andre elektronikprodukter.

InkClub outlet

I sektionen Outlet på inkClubs hjemmeside finder du diverse varer til stærkt nedsat pris. Måske finder du lige det, du står og mangler – til halv pris eller mindre?

InkClub
Prøv blæk eller fotopapir for 0 kr!
Kampagne
InkClub er et af Europas største forhandler af blækpatroner og lasertoner online.