KITCHENONE

Under overskriften “Din ekspert i køkkenudstyr” tilbyder KitchenOne alt, hvad hjertet kan begære til køkkenet. Hvert produkt er valgt med omhu, så du kun finder det bedste af det bedste i webshoppen. Hvad enten du er på udkig efter topmoderne røremaskiner eller den gode gamle kartoffelskræller, så finder du det her. Siden 2009 har har KitchenOne arbejdet for, at du kan realisere dine køkkendrømme og få topkvalitet til fair priser.

Læs mere om KitchenOne

En omfattende webshop er din KitchenOne butik

Med et “sikker e-handel” og gratis fragt ved køb på over 500 kr. er det bare at gå i gang med at købe ind. Hvis du ikke selv står og skal bruge nyt til køkkenet, bugner det på hjemmesiden med gaveideer og KitchenOne tilbud.

Produktsortimentet omfatter mere end 70 forskellige mærker. Nogle er kendte, andre er knapt så kendte. Fælles for dem alle er dog den høje kvalitet. For at det skal være nemt at finde rundt i sortimentet, er det delt op i syv underkategorier.

I produktsortimentet indgår også delikatesser. Det omfatter spændende krydderier, sirupper, chokolader, slik samt nødder til den lille snack. Af kendte mærker kan nævnes Simply Chocolate og Johan Bülow samt kaffemærkerne Peter Larsen kaffe, LaVazza og Segafredo,

Lave priser og høj kvalitet

På hjemmesiden finder du lave priser hver dag. Derudover vil du altid kunne finde gode KitchenOne tilbud og udsalgsvarer. Ved tilmelding til nyhedsbrevet får du en rabatkode, som du kan bruge efter ønske.

Generelt har KitchenOne dog valgt at begrænse brugen af en rabatkode til KitchenOne. De vil meget hellere kunne tilbyde markedets bedste priser til alle kunder. Det er ikke sikkert, at alle kunder i farten opdager den aktuelle KitchenOne rabatkode.

Heldigvis betyder det ikke, at en speciel KitchenOne rabat ikke forekommer. På hjemmesiden er der altid hundredvis af tilbudsvarer, som har en bestemt rabat KitchenOne, der gælder for alle.

Hurtig og effektiv kundeservice

Når KitchenOne har valgt kun at lade sine kunder bestille via webshoppen og ikke hverken telefonisk eller personligt, er kundeservice uhyre sikker og effektiv. Du kan altid følge din ordre fra afsendelse til modtagelse, og hvis du mister kontakten med din forsendelse undervejs, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Det hænder naturligvis også, at en vare ikke lever op til dine forventninger, og her vil både kundeservice og serviceafdeling lægge sig i selen for, at du får en ny vare eller bliver kompenseret.

Kundeservice kan kontaktes både pr. telefon og på e-mail.

KitchenOne
Køkkenmaskiner og køkkenredskaber
Varemærke
KitchenOne er en af de største netbutikker indenfor køkkenmaskiner og køkkenredskaber i Danmark. Gratis fragt over 500 kr og 365 dages returret.