LYKO

Du finder et bredt udvalg af kendte brands. Menuen er delt op i hårpleje, hudpleje, make-up, parfume, helse og produkter til mænd. Der er altid gode Lyko tilbud, og ofte til en bedre pris end i butikkerne. Og så har de på bedste detektivvis samlet nogle beautyprodukter, som er svære at få fat i. Det kan skyldes, at produktet har været på markedet i rigtig mange år, og bliver glemt pga. nye produkter. Men de gode gamle er værd at holde fast i, og kan findes hos Lyko.

Læs mere om Lyko

Uanset om du er på udkig efter din yndlingsmascara, eller leder efter nye brands til din make-up rutine, så kan du helt sikkert finde det, du leder efter hos Lyko. Du har sikkert også prøvet at være i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge, men på Lykos hjemmeside har de samlet de bedst sælgende brands i Danmark. Det kan være et fint pejlemærke at gå efter, så du ved, hvad der har virket for andre. På siden finder du også mindre kendte brands, så du kan finde nye favoritter til din hår- og skønhedsrutine.

Lyko rabat

Hos Lyko finder du altid masser af kendte mærker med gode rabatter. Du kan se alle deres tilbud under fanebladet Deals og Kup, hvor du virkelig kan fylde kurven for en slik. Når du shopper hos Lyko og har spørgsmål, er det nemt at få hjælp via deres chat, telefon eller mail. Rabatkode Lyko gør det muligt at finde rabatkoder, så du kan spare penge, når du handler. Lyko har hurtig levering til alle de skandinaviske lande. Det er rart, så kan du nå at bestille dine favoritprodukter inden næste store fest, ferie, bryllup, jobsamtale eller andet, du skal gøre dig fin til. Rabatkoder kan du se på forsiden. Der vil stå en Lyko rabatkode, som du skal skrive i kassen med rabatkoder, inden du betaler. Du vil kunne se rabatten blive trukket fra, inden du betaler.

Andre features

Nu handler du sikkert hos Lyko på grund af alle de lækre beautyprodukter, men der er faktisk ret mange andre lækre produkter at finde på siden. Der er f.eks. moderne løsninger på menstruationsbind og tamponer, som du ikke finder i dit lokale supermarked. Og der er intimpleje i lækker kvalitet og flot emballage, hvis du vil prøve noget andet end et klinisk apotekerlook. Er du i tvivl om hvilke hårprodukter, du skal bruge, kan du tage en hårtest hos Lyko online og finde ud af hvilke produkter, der passer bedst til din hårtype. Sidst, men ikke mindst, har de et stort udvalg af skønne produkter til mænd.

Lyko
Altid nye kup hos Lyko
Kampagne
Lyko er en hårpleje- og skønhedsspecialist, hvor du finder tusindevis af produkter inden for hårpleje og skønhed.