MED24

Onlinebutikken Med24 er Nordens største sundhedsbutik på nettet med mere end 20.000 produkter at vælge imellem. Her tilbydes varer inden for forskellige kategorier som medicin, kosttilskud, fitness, personlig pleje, mor & barn m.fl. til en billig pris. Visionen med Med24 er, at det skal være nemt og billigt at købe produkter, som bidrager til en sundere livsstil.

Læs mere om Med24

Historien om Med24

Med24 blev etableret af barndomsvennerne Nils Træholt og Kristian Brinckmann, der havde en fælles interesse for e-handel. I 2005 flyttede de tilbage til Løkken og åbnede Med24 butik på fuld tid. Visionen var i første omgang at åbne et onlineapotek, men på grund af manglende liberalisering er det stadig ikke tilladt i Danmark den dag i dag. I stedet for har de to iværksættere med succes skabt Nordens største sundhedsbutik.

Nyhedsbrev, kampagner og Med24 rabat

Med24 har et nyhedsbrev, som kunderne med fordel kan tilmelde sig. Her bliver de løbende opdateret om produktnyheder, kampagner og gode Med24 tilbud. Som kunde kan man finde inspiration til sit næste køb eller spare penge på sit favoritprodukt ved at læse nyhedsbrevet eller besøge Med24 butik online. Man kan også bruge den Med24 rabat, man har optjent via sit medlemskab.

Medlemsklub giver Med24 rabatkode

Det er helt gratis og uforpligtende at melde sig ind i Med24 medlemsklubben, og man kan afmelde sig igen når som helst. Som medlem optjener man en bonus, hver gang man foretager et køb. Bonus udgør mellem 2 – 50 procent af prisen på ordren. De bonusser, man optjener, lægges sammen til en Med24 rabatkode, som man får på sine næste køb. En rabatkode med24 gør det endnu billigere at handle online. Man kan altid logge ind på sin personlige medlemsside og få et overblik over sine rabatkoder med24.

Få inspiration af eksperterne

Hos Med24 er der fageksperter ansat til at vejlede kunder i forbindelse med køb af produkter og en sund livsstil. Så hvis man har spørgsmål, kan man altid få professionel hjælp. Kundeservice sidder også klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål på både e-mail og telefon.

Gratis fragt og hurtig levering

Fordelen ved at bestille varer online er, at man kan gøre det hjemmefra og få det leveret direkte til døren. Varer bliver afsendt alle ugens dage, og leveringstiden er 1-3 dage. Med24 fri fragt gælder for alle køb over 299 kr., og Med24 levering sker med PostNord, GLS, DAO eller Budbee i hele Danmark. Der er desuden 14 dages fortrydelsesret på køb.

No coupons found.