NEXTORY

Nextory er en af Nordens største streamingtjenester for lydbøger og e-bøger. Når du downloader Nextory-appen til din mobil eller tablet, får du hurtigt adgang til hundredvis af titler. Sortimentet indeholder fantastiske historier på mange forskellige sprog.

Læs mere om Nextory

Historien om Nextory

Streamingtjenesten Nextory blev etableret i 2015 i Stockholm. Visionen var at tilbyde en let tilgængelig og billig måde, hvorpå brugerne får adgang til et bredt sortiment af lydbøger og e-bøger til en fast månedspris – i stedet for at skulle købe de enkelte titler. Interessen for at streame – især lydbøger – er vokset markant henover årene. Nextory er i dag også til stede på andre europæiske markeder. Takket være appen er det utrolig nemt og fleksibelt at lytte til historier, uanset hvor du befinder dig.

Gratis introduktionsperiode

Nextory tilbyder en gratis introduktionsperiode for nye brugere. Dermed er det muligt at afprøve appen og gå på opdagelse i det store og spændende sortiment af bøger, før du beslutter dig for at købe et abonnement. Det er nemt at tilmelde sig, og du kan altid framelde dig et abonnement, før det udløber. Der er ingen opsigelsesperiode.

Nextory rabatkode

Løbende kampagner giver mulighed for at benytte en Nextory rabatkode, når du tilmelder dig streamingtjenesten. Du kan prøve Nextory gratis i et bestemt antal dage, før du vælger et betalingsabonnement. Det er derfor oplagt at benytte en rabatkode Nextory, hvis du gerne vil snuse lidt rundt i appen, før du tilmelder dig et rigtigt abonnement.

Hvad koster Nextory?

Hos Nextory er der flere forskellige abonnementer at vælge imellem, og du kan altid finde et abonnement, der matcher dine behov. Du kan f.eks. vælge imellem abonnementer, der giver adgang til én profil eller flere profiler i en husstand. På hjemmesiden finder du mere information om Nextory priser. Et streamingabonnement er en favorabel løsning, når du gerne vil have adgang til mange lyd- og e-bøger og samtidig spare penge.

Nextory vs Mofibo

I Norden konkurrerer flere forskellige streamingtjenester om læsernes og lytternes gunst. Kigger du på Nextory vs Mofibo, så har Mofibo et større antal titler at vælge imellem. Til gengæld tilbyder Nextory en længere gratis prøveperiode, hvilket er en fordel for nye brugere. I Nextory-appen kan du også sætte læsemål for dig selv, eller du kan konkurrere med familiemedlemmer eller venner om at læse flest bøger.

Kom hurtigt i gang

Det er utrolig nemt at komme i gang. Du downloader appen og tilmelder dig ved at indtaste dine oplysninger. Så får du straks adgang til en gratis prøveperiode og efterfølgende mulighed for at tilmelde dig et månedsabonnement. Du kan let skifte abonnement, hvis du ønsker det, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

Nextory
50 dages gratis brug af Nextory!
Kampagne
Læs og lyt så meget du vil på mobil eller tablet. Ingen bindingsperiode.