NY FORSKNING SKRUER ALDEREN 30 ÅR TILBAGE!

Ny forskning skruer alderen 30 år tilbage!

Folk fra hele verden bruger milliarder af kroner om året på at se yngre ud. Virksomheder producerer tusindvis af cremer, piller og behandlinger. Derudover har forskere forsøgt at bremse aldringsprocessen i årtier. For blot et par uger siden kom et hold forskere med et gennembrud!

De har udviklet en metode til at “tidsspringe” celler i menneskelig hud. Forskerne kommer fra Babraham Institute i Cambridge, Storbritannien. De siger, at de kan skrue det aldrende ur i celler tilbage med 30 år. Resultatet skulle være, at huden ser yngre ud.

Hudcellerne i testene beholdt alle de vigtige funktioner. Forskerne siger, at projektet stadig er i sine tidlige stadier, men det kan hjælpe folk til at se yngre ud i fremtiden. Teknologien udviklet af forskerne kan dog ændre både skønhed og sundhed. Ledende forsker Dr. Diljeet Gill udtaler: “Hidtil har vi kun testet denne teknik i hudceller. Vi er spændte på, om vi kan overføre det til alle celletyper”. Det betyder, at det kunne bruges til at behandle hudproblemer, såsom forbrændinger, akne og eksem, men forskerne håber, at teknologien kan bruges til at hjælpe andre dele af kroppen. Den nye metode kan også hjælpe sår til at hele hurtigere, især hos ældre mennesker.
Deres arbejde kan måske en dag hjælpe os til at se yngre ud. Og det kan endda hjælpe med at vende aldringsprocessen. Hvor utroligt lyder det lige?

Hej til forskningens utrolige fremskridt!