OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål. Hvis du har et andet spørgsmål, bedes du kontakte os ved hjælp af formularen nedenfor.

HVORFOR BØR JEG BLIVE MEDLEM?

At blive medlem er naturligvis valgfrit og helt gratis. Som medlem får du mulighed for at deltage i eksklusive tilbud, så snart de bliver tilgængelige. Du får også mulighed for at få skræddersyede tilbud, der passer til dig.

HVORDAN GØR JEG BRUG AF ET TILBUD?

Du kan nemt finde de tilbud, der passer til dig hos Hej Senior. Når du fortsætter med at gennemføre købet, følger rabatten eller tilbuddet automatisk. Nemt og sikkert.

HVAD GØR JEG HVIS JEG VIL RETUNERE NOGET JEG HAR KØBT?

Hej Senior formidler kun kontakten mellem dig og den virksomhed, du ønsker at købe et produkt eller en service af. Hej Senior sørger for, at du får et godt tilbud/pris, men derudover køber du direkte hos leverandøren, og alle sædvanlige aftaler om levering og kvalitet gælder som normalt. Hej Senior samarbejder kun med velrenommerede virksomheder.

HVOR LÆNGE GÆLDER TILBUDENDE?

Det varierer meget, hvor længe tilbud og rabatter er tilgængelige, så hvis der er noget, du virkelig gerne vil have, kan du med fordel handle hurtigt og give tip til venner, du også tror kan være interesseret i tilbuddet. Er der noget særligt du interesserer dig for, kan du som medlem også overvåge kategorier.

ET TILBUD MANGLER

Går du glip af en kategori eller synes du, at en bestemt butik skal med, kan du skrive til os på [email protected], så vil vi gøre, hvad vi kan for at løse det. Vi opdaterer tilbuddene løbende for at opretholde den bedst mulige service til dig.

KAN MAN FØLGE HEJ SENIOR PÅ SOCIALE MEDIER?

Ja, vi har aktive sider på Facebook, Instagram og Twitter – følg os gerne for at få opdateret information om kundeoplevelser samt de nyeste tilbud!

SEND ET SPØRSMÅL

Live Chat

Kundeservice og medlemsservice

HEI SENIOR PRÆSENTERER

RABATTER TIL 55+

Rabatter og tilbud til 55+ samlet til dig et sted!

HejSenior
MEDIEPARTNERE

HER HAR DU SET HEJ SENIOR

TV 3 Ikon
Kanal-5 Logo Ikon
SVD Ikon