OISTER

Selskabet er et lavpris telefonselskab, der blev oprettet i 2008. De startede med at have et OiSTER mobilt bredbånd, men i 2010 begyndte de at få mobiltelefoni. Abonnementerne sælges både til privatpersoner og til erhverv.

Læs mere om OiSTER

Hvad kan man få hos OiSTER?

OiSTER sælger først og fremmest internet via simkort, som kan bruges overalt i Danmark. Simkortet kan sættes i en router og dermed har du trådløst internet i hele hjemmet. Kortet kan også sættes direkte i en PC eller tablet. Derudover har OiSTER også Wi-Fi som inkluderer streamingtjenester i abonnementet.

Sidst men ikke mindst, har OiSTER mobilabonnementer med diverse fordele. Mobil abonnementerne har noget til ethvert behov. Uanset om du har brug for fri tale, fri data eller en masse data til udlandet. OiSTER har også abonnementer til børn, teenagere eller ældre, til gode priser og med OiSTER seniorrabat.

Alle abonnementer har data-roaming i EU inkluderet med forskellige antal GB til f.eks. ferien. Du kan selv følge med i dit forbrug på selvbetjeningssiden på OiSTERS hjemmeside. Er der behov for mere data, kan ekstra tilkøbes på selvbetjeningssiden på deres hjemmeside.

De tilbyder OiSTER 5G, som betyder hurtige hastigheder og øjeblikkelig svartid. 5G giver et stærkere mobilsignal og bliver op til fem gange så hurtigt som 4G. Hvis du har et OiSTER simkort i en 5G klar mobil i et område med 5G dækning, kan 5G netværket benyttes med det samme.

OiSTERhar både mobilabonnementer og internetabonnementer med musik og streaming. Der findes forskellige streamingabonnementer til forskellige priser. Du kan enten få tjenester til at streame film, musik eller lydbøger – eller en kombination.

OiSTER tilbyder noget til enhver smag

De har OiSTER til OiSTER, som betyder, at I kan ringe gratis til hinanden, hvis begge parter har et OiSTER abonnement. Du kan ligeledes overføre data fra et OiSTER mobilabonnement til et andet via deres feature ”Gi’ en data”. OiSTER giver mængderabat når du har mindst 3 aktive abonnementer. Du behøver ikke have en OiSTER telefon for at kunne ringe gratis.

Som kunde kan du tilmelde dig abonnementstjek, hvor de holder øje med dit forbrug og foreslår et andet abonnement, hvis de kan se, at der er et større eller mindre behov. Det kan være du ikke ringer særlig mange timer om måneden eller du bruger mere eller mindre GB data i dit forbrug. Derfor kan der være et behov for at optimere for data og mindske taletiden eller omvendt.

OiSTER mobil tilbyder abonnementsskift én gang om måneden. Har du for eksempel brug for mere data, fordi du skal på ferie, kan du kvit og frit ændre dit abonnement. Når du kommer hjem og ikke skal bruge så meget data, er der mulighed for at skifte tilbage.

Ydeligere fordele hos OiSTER

Kunder kan blive OiSTER+ medlem, som er et medlemskab, hvor der kan opnås en masse fordele. Medlemskabet giver adgang til tusindvis af OiSTER tilbud og OiSTER rabat. Alt fra tøj og elektronik til events og ferier. Du er derudover automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie, som udkommer hver måned.

På hjemmesiden kan du, udover at købe abonnementer på mobiltelefoni og internet, også købe produkter i deres kundeshop. De sælger både OiSTER mobiltelefon, tablets og udstyr som for eksempel routere eller tilbehør som eksempelvis covers og høretelefoner.

Seniorabonnement fra kun 59 kr.!
Seniorabonnement fra kun 59 kr.!
Kampagne
Brug for meget taletid – men mindre data? Med OiSTER senior får du et billigt og funktionelt mobilabonnement med masser af tale og fri SMS/MMS.