OM OS

Legg til din overskrift her

VORES VISION

Hos Hej Senior stræber vi efter at give alle over 55 år muligheden for nemt af finde inspiration, tilbud og rabatter inden for alt fra rejser og mad til træning, tøj og underholdning. Vi samarbejder kun med anerkendte varemærker, så du kan føle dig tryg, når du handler.

 

Vores vision er at hjælpe alle til en enklere, smidigere og sjovere hverdag.

VENNENE PÅ HEJ SENIOR

HEJ SENIOR I TAL

Vi stræber altid efter at blive bedre og tilbyde mere til alle over 55 år. Følg vores udvikling her.

250 +
Rabatter
125 K
Medlemmer
200 +
Partnere

DET SIGER VORES MEDLEMMER

5/5
Fandt med det samme flere interessante rabatter og en god bog jeg har ledt efter. Tog forårsquizzen (som kunne være gået bedre 😉 ) og fik så lidt sommerfornemmelser og købte nogle blomster. God og fleksibel hjemmeside!
Kirsten
5/5
Hej Senior er fantastisk! Der er alt. Søgte efter garn og fandt det på Adlibris til gode priser. Fik hurtigt leveret min ordre.
Mariann
SAMARBEJDSPARTNERE

VIL DU TILBYDE EN RABAT ELLER KØRE EN KAMPAGNE PÅ HEJ SENIOR?

MØD TEAMET

Vi som arbejder med Hej Senior

toppbetyg

Marianne

HUNDEELSKER

Elsker at arbejde med de produkter jeg godt kan lide og sætte kunden i fokus. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har et spørgsmål om Hej Senior eller hvis du bare vil have en snak om hunde 😉

toppbetyg

Jacob

AT REJSE ER AT LEVE

Jeg forsøger at rejse og opleve så meget som muligt, men har også en brændende interesse i at gøre verden til et bedre sted. Måske kan vi hjælpe?

toppbetyg

Ann-Marie

MUSIK OG MAD

Dansebands eller rock afhænger lidt af lejligheden, men der er altid god mad, der passer til. Jeg ønsker, at alle skal have det så godt som muligt, og jeg bliver glad, når du er glad.

toppbetyg

Kristofer

FODBOLD OG SUDOKU

Har hurtige ben, selvom jeg ikke er nogen fodboldprof. Kombinerer træning med sudoku og puslespil, og kontakt os bare, hvis du har noget, der skal løses eller blot vil sende en svær gåde.

SAMARBEJDSPARTNERE

ET UDVALG AF VAREMÆRKER

aller
OneCall
Fabel
Allente
InkClub
Elon
Ice
VetZoo