PENSIONISTRABAT BRILLER

Briller er noget, som mange har brug for – både seniorer og pensionister. Men det kan være dyrt at købe nye briller. Så er det en godt at vide, at vi har gode tilbud på briller, som gør, at du kan hjælpe dit syn, uanset om du skal se bedre på længere eller kortere afstand – eller begge dele. Eller måske mangler du solbriller til sommeren eller bare for at matche stilen med et par moderigtige briller.

Information om rabatter til pensionister og seniorer

Briller er et hjælpemiddel, der gør hverdagen nemmere for mange. Pensionistrabatter medfører, at du som pensionist får bedre priser end normalt. Du, der er over 55 år, kan også få seniorrabat. Så næste gang du skal købe briller, kan du benytte dig af rabatterne til pensionister og seniorer. Pensionistrabatter er ekstra gode tilbud til dem, der er pensionerede. Seniorrabatterne hos Hej Senior giver rabat på briller til dig, der er senior.

Seniorrabatter på briller

Hos Hejsenior.dk finder du seniorrabatter på briller. Flere optikere har tilbud, du som senior kan benytte dig af. Seniorrabatter betyder, at du får tilbud til en lavere pris end alm. Som 55+ har du ret til seniorrabat, når du skal have nye briller, og der er gode tilbud fra flere optikere.

Briller med pensionsrabat

Det kan være dyrt at købe briller, men som pensionist har du ret til pensionsrabat. Hos Hej Senior har vi flere optikere med tilbud, du som pensionist kan benytte. Det er vigtigt at have den rigtige styrke på brillerne, og synet ændrer sig med alderen. Derfor kan det være nødvendigt at skifte briller af og til. Her hos Hej Senior er der mange tilbud at få, så du som pensionist kan få nye briller med pensionsrabat.

No coupons found.