GAVER

At give en fin gave er noget, som både giver og modtager værdsætter. Eller hvorfor ikke købe dig selv en gave, når du vil forkæle dig selv lidt? Der er mange fine gaver, du som senior over 55 år kan købe med seniorrabat.

Læs mere om rabatter på gaver til pensionister og seniorer

Du som er pensionist kan også gøre gode køb på gaver, da der er flere pensionistrabatter på gaver. Hejsenior.dk har flere tilbud, som du kan benytte dig af.

Seniorrabat gaver

Vil du gi bort en gave til noen du er glad i? Flere selskaper tilbyr seniorrabatter på gaver for de som er 55+ og som Vil du give en gave til en du elsker? Flere firmaer giver seniorrabat på gaver til dem, der er 55+, og som gerne vil give en gave væk. Det betyder, at du kan bruge seniorrabat til at spare mange penge på den gave, du køber.

Pensionistrabat gaver

Flere firmaer tilbyder pensionistrabat, når du vil købe en gave til en anden eller til dig selv. Pensionistrabatten betyder, at du kan spare penge ved at købe til en lavere pris end normalt.

Gaver til seniorer

Det er altid hyggeligt at blive inviteret til fest, og måske kan du overraske værten med en fin gave. Når du skal have en gave til en begivenhed eller en anden lejlighed, kan du som pensionist finde gode pensionistrabatter på Hejsenior.dk. En gave til dit barnebarn eller en du holder af kan betyde meget. Det er ofte lige så sjovt at give som at modtage og vise, at man sætter pris på nogen. Så når du som pensionist har planer om at købe en gave, kan du glæde dig over, at der er mange tilbud, du kan benytte dig af.

Sjovt vers til en ny pensionist

Der er noget særligt ved at gå på pension, og så kan det være på sin plads at finde på noget helt særligt. Det kunne være en idé at skrive et sjovt vers til en ny pensionist. Det kan handle om alt fra noget, I har oplevet sammen eller noget, der kommer lige fra hjertet. Et sjovt vers til en ny pensionist er noget, der altid bliver værdsat, og som med garanti vil skabe feststemning i virksomheden. Og hvis du synes, det er svært at skrive et sjovt vers til en ny pensionist, kan du måske slå dig sammen med andre venner og familiemedlemmer?

Danmarks sjoveste udvalg af gadgets
Danmarks sjoveste udvalg af gadgets
Varemærke
Coolstuff rejser verden rundt for at finde de mest innovative gadgets. Coolstuffs gadgets er perfekte som gaver eller til at beholde selv!
Fantastiske priser på kvalitetsvine
Fantastiske priser på kvalitetsvine
Kampagne
Gratis fragt over 1000 kr. og 1-3 dages levering.
Gør et fund!
Gør et fund!
Kampagne
Her finder du fantastiske produkter af høj kvalitet – til reducerede priser.
Altid med 1/3 skåret af prisen!Early Bird er en booking service hvor du altid kan booke et bord til over 75 forskelliger resturanter og vin- & cocktailbarer
Altid med 1/3 skåret af prisen!Early Bird er en booking service hvor du altid kan booke et bord til over 75 forskelliger resturanter og vin- & cocktailbarer
Kampagne
Book bord på dagen og få skåret 1/3 af prisen på 100 populære restauranter!
Flowr
Bestil og send blomster online
Varemærke
Hos FLOWR er den buket, du ser, den buket du giver! Prisen er altid inkl. levering, kort og en flot gaveæske.
Haupt -15%
15% rabatt på hele sortimentet
Kampagne
Håndlavet lakrids fra Sverige. Den perfekte gave til dig selv eller en anden.
HEJSENIOR
Kæmpe udvalg af smarte produkter
Kæmpe udvalg af smarte produkter
Varemærke
Smart.dk forhandler et kæmpe udvalg af smarte produkter, gadgets og udstyr, der alle har til formål at gøre livet nemmere.