HAVE

Som pensionist kan det være dejligt at være ude i haven. En smuk have kan byde på masser af underholdning det meste af året. Her på Hejsenior.dk har vi pensionistrabat på haveprodukter og alt hvad der hører haven til. Pensionistrabatter betyder, at du som pensionist kan benytte dig af tilbud til en lavere pris end alm.

Mere information om rabatter på haveprodukter


Haver kan have alle mulige størrelser og former, og det er dig, der vælger, hvordan den skal se ud. Måske vil du have masser af blomster eller bare en græsplæne og et lille æbletræ? Du bestemmer selv, hvordan du vil have det. Seniorrabat i haven giver dig som senior mulighed for at købe ting til haven til en lavere pris, og få alle de produkter, som en senior skal bruge til sin have.

Mange butikker tilbyder haveprodukter, og her på Hejsenior.dk  kan du se alle virksomheder, der har tilbud inden for alt, hvad der handler om haven. Havearbejde kan være en sund og sjov hobby for seniorer, og du skal gøre meget for at holde haven grøn og pæn. Tjek gerne tilbuddene fra butikkerne ud, og glem ikke seniorrabatten denne sommer!

Homeshop
Trælast og byggemarked online
Varemærke
Alt til haven og boligen. 1-2 dages levering og gratis ved alle køb over 3000 kr.
Book din fliserens og spar 40%
Book din fliserens og spar 40%
Kampagne
Med en fliserens og efterfølgende imprægnering kan du få fliser, der ser ud som nye igen.