PENSIONISTRABATTER KRYDSTOGT

Som pensionist kan det være rart at forkæle sig selv med et krydstogt, uanset om det er langt væk eller tættere på. Og så er det godt at vide, at det er muligt at få pensionistrabat, og at rejsearrangører tilbyder pensionistrabat til alle, der er pensionister, og som er ivrige efter at tage på krydstogt. Et krydstogt gvier tilværelsen et pift op, og med den pensionistrabat, du som pensionist har adgang til, kan du få dine krydstogter til en lavere pris.

Læs mere om at take på cruise med rabat

Cruise med Seniorrabat

Findes der en mere vidunderlig afslapning end et krydstogt? En mulighed for at flygte fra virkeligheden for en stund og bare nyde at være fri. Der er krydstogter i Caribien, Middelhavet eller blot til Finland og Baltikum. Seniorrabat er tilgængelig for dig, der er 55+, når du ønsker at bestille et krydstogt. Seniorrabat betyder, at du som senior 55+ kan spare penge, som du kan bruge på andre ting.

Bådture med Seniorrabatter

Der er mange steder at tjekke ud. Ikke kun steder ud for Danmarks og Sveriges kyst, men også til steder langt væk som Caribien og Middelhavet. Uanset hvor du, som 55+ senior, har tænkt dig at cruise, er der seniorrabat. Husk derfor at bruge seniorrabatten, når du bestiller et bådcruise næste gang.

Bådture med Pensionistrabatter

Shop eller slap af – eller begge dele. En bådtur byder på mange muligheder. Og som pensionist er der som regel tid til at tage på krydstogt, uanset om det blot er et par dage til Finland frem og tilbage eller om det er for at nyde det vidunderlige norske fjordlandskab med Hurtigruten. Uanset hvad du vælger, er der pensionistrabat til dem, der er pensionerede. Og ved hjælp af den pensionistrabat, du som pensionist er berettiget til, får du bådturen til en billigere pris.

No coupons found.