LÆS OG LYT

Kan du lide at læse en god bog eller lytte til lydbøger? Der er mange muligheder, når du vil leve dig ind i en god roman eller lære om nye ting. Hos os har vi flere butikker, der tilbyder bøger og lydbøger til gode priser gennem seniorrabatter til de der er fyldt 55 år og pensionistrabatter til alle pensionister.

Mere information om rabatter på bøger og lydbøger til seniorer og pensionister

Pensionistrabat lydbøger

At lytte til en lydbog kan være både afslappende og berigende. Der er tusindvis af lydbøger i alle slags kategorier. Hej Senior har gode tilbud på lydbøger til dig, der er pensionist eller senior over 55 år. Med pensionistrabat kan du, der er pensionist, købe lydbøger til en lavere pris end normalt. Seniorer kan få seniorrabat, når de vil købe en lydbog eller en bog gennem tilbuddene her hos Hej Senior. Lydbøger kan skabe begejstring, glæde og underholdning, og det kan være godt selskab i den kedelige hverdag. At lytte til en lydbog kan give dig viden, du ikke har haft før. Derfor er det godt at vide, at der er pensionistrabatter og seniorrabatter til dig, der er pensionist eller senior over 55 år.

Seniorrabat på lydbøger

Kan man få seniorrabat på lydbøger? Ja du kan! Her på Hejsenior.dk kan du se alle tilbud på lydbøger, og du, der er senior på 55+, kan gennemse udvalget til en lavere pris end almindeligvis. Det kan være afslappende at lytte til en lydbog, og det kan også være et godt selskab, når man skal gøre rent i huset eller gå en tur. Mange af lydbøgerne læses af kendte skuespillere, hvilket gør dem endnu bedre at lytte til. Og bedst af det hele, I seniorer og over 55 kan nyde seniorrabatter, når I vil købe en lydbog. Vi har flere tilbud til dig, der er senior her på Hejsenior.dk.

Det kan være meget afslappende at lytte til en lydbog, og så er det skønt at vide, at man som senior har adgang til seniorrabat på lydbøger. Hos os hos Hej Senior finder du tilbud fra forskellige leverandører af lydbøger, og du som er 55+ kan benytte dig af disse seniorrabatter, når du ønsker at få en ny lydbog at lytte til.

Lydbøger med pensionistrabat

Vi har mange tilbud på lydbøger på Hejsenior.dk. Og når du som pensionist vælger at benytte dig af disse tilbud, kan du glæde dig over, at du har adgang til pensionstrabat. Pensionistrabatter betyder, at du kan købe lydbøger til en lavere pris end den ordinære, og derfor er det en god idé at være opmærksom på pensionistrabatter på lydbøger her på Hejsenior.dk.

Bog & Idé
Stream tusindvis af lydbøger
Kampagne
Med et streamingabonnement fra Bog & idé kan du lytte ubegrænset til tusindvis af lydbøger.
BookBeat
Prøv 45 dage gratis!
Kampagne
BookBeat er en digital abonnementtjeneste for lyd- og e-bøger til din telefon eller tablet.
Mofibo
Lydbøger og e-bøger på mobilen
Varemærke
Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Ubegrænset adgang til over 100.000 bøger.
Mofibo
Prøv 30 dage gratis
Kampagne
Vinterens bedste historier. Udforsk over 600.000 e- og lydbøger. Prøv 30 dage gratis.
Nextory
30 dages gratis brug af Nextory!
Kampagne
Læs og lyt så meget du vil på mobil eller tablet. Ingen bindingsperiode.
Prøv gratis i 30 dage!
Prøv gratis i 30 dage!
Kampagne
I Podimo-universet kan du lytte til hundredvis af eksklusive podcasts og lydbøger. Som ny kunde kan du prøve Podimo i 30 dage gratis.
Den største online bogforhandler
Den største online bogforhandler
Varemærke
Saxo er landets største boghandel med et rigt udvalg af bøger. De har flere millioner danske og engelske titler på hylderne i alle genre.