PENSIONISTRABAT ØKONOMI

Som senior og pensionist kan det nogle gange være svært at få økonomien til at strække sig. Her på siden finder du rabatter og tilbud, der giver dig mulighed for at spare penge, når det kommer til bank, forsikring, elforsyning, hårde hvidevarer og mobilabonnementer, som kan hjælpe dig med at få flere penge til overs til andre ting.

Mere information om rabatter til pensionister og seniorer i finans

Seniorrabat bank

Som 55+ kan du få seniorrabatt når du ønsker å bytte bank. Flere banker tilbyr spesielt Som 55+ kan du få seniorrabat når du ønsker at skifte bank. Flere banker tilbyder specielt attraktive seniorrabatter.

Seniorrabat forsikring

Skal du tegne en ny forsikring eller forny din gamle? Er du senior over 55 år, kan du få seniorrabat på forsikring. Hold øje med de bedste tilbud!

Seniorrabat strømaftale

Der er en jungle af strømaftaler derude. Men glem ikke, at du, der er senior over 55, kan få seniorrabat på el-aftaler. Der er mange gode tilbud at få, når du er senior.

Seniorrabat hvidevarer

Det kan være dyrt at købe hvidevarer. Men som senior på 55+ kan du få seniorrabat på hårde hvidevarer i udvalgte butikker. Glem ikke at tjekke disse seniorrabatter, når du skal udskifte dit køleskab, opvaskemaskine eller andre hårde hvidevarer.

Pensionistrabat bank

Som pensionist kan du få pensionistrabat, når du vil skifte bank. Der er flere banker, der tilbyder særligt fordelagtige pensionsrabatter.

Pensionistrabat forsikring

Skal du tegne en ny forsikring eller forny din gamle? Er du pensionist og er over 65 år, kan du få pensionistrabat på forsikring. Hold øje med de bedste tilbud!

Pensionistrabat strømaftale

Der er en jungel af strømaftaler derude. Husk at du som pensionist kan få pensionistrabat på elaftaler. Som pensionist er der mange gode tilbud at benytte sig af.

Pensionistrabat hvidevarer

Det kan være dyrt at købe nye hvidevarer. Men som pensionist kan du få pensionistrabat på hvidevarer hos udvalgte butikker. Husk at tjekke disse pensionistrabatter, når du har brug for at skifte køleskabet, opvaskemaskinen og andre hvidevarer.

Strøm fra 100 % vedvarende energikilder
Strøm fra 100 % vedvarende energikilder
Varemærke
b.energy er et elselskab, der vil gøre de grønne valg til de nemmeste.
Første 3 md.: spotpris +1 øre
Første 3 md.: spotpris +1 øre
Kampagne
Edison EL leverer grøn strøm til konkurrencedygtige priser og lægger vægt på høj kundeservice.
0 kr. i abonnement!
0 kr. i abonnement!
Kampagne
To produkter, simpelt valg, lav pris! Helt enkelt.
Hedvig
Danmarks nye, generøse forsikringsselskab
Varemærke
Forvent en omfattende dækning og en service du aldrig før har fået af et forsikringsselskab.
Find det billigste strømtilbud!
Find det billigste strømtilbud!
Kampagne
Få kvalificeret rådgivning, sammenlign flere tilbud fra strømudbydere og find den bedste/billigste løsning - gratis og uforpligtende!