REJSER

Vi har på siden flere gode tilbud på rejser med seniorrabat. At rejse og komme lidt væk fra hverdagen er skønt og kan være virkelig afslappende. Og rejser man som senior kan 55+ give dig mange flotte rabatter, da mange rejsearrangører tilbyder seniorrabatter på rejser. Der er også pensionistrabatter at benytte sig af, hvis man som pensionist gerne vil ud og rejse verden rundt.

Læs mere om at rejse som pensionist med rabat

Pensionistrabat Rejser

At rejse væk kan være berigende på mange måder og pensionistrabatten på rejser er noget du kan se her på hejsenior.dk. Pensionistrabat på rejser betyder, at du som pensionist betaler mindre end normalprisen. Det giver dig mulighed for at spare penge, som du kan bruge på andre ting på den rejse, du har tænkt dig at tage på. At rejse kan være sjovt, uanset om det er i landet eller i udlandet men ofte er prisen høj, men den pensionistrabat du som pensionist har adgang til, når det kommer til at rejse, kan give en endnu bedre rejseoplevelse end du normalt ville have haft. En afslappende rejse er noget, som mange ønsker og her på hejsenior.dk kan du se, hvilke rejseselskaber der tilbyder pensionistrabatter.

Seniorrejser

Når du har nået senioralderen og har ret til seniorrabat, kan du tage på seniorrejser. Det er rejser, hvor du rejser med folk på samme alder som dig, og hvor destinationerne kan variere. Disse rejser er dog ofte tilpasset dig, der er senior og tager dermed højde for dette. Mange rejsearrangører arrangerer seniorrejser og på hejsenior.dk kan du se, hvilke tilbud der er, når det kommer til den type rejser. Man kan tage på seniorrejse, når man er fyldt 55 år og der er en række forskellige rejsemål at vælge imellem, der appellerer til de flestes smag og behag. Rejserne foregår normalt med bus, men kan også foretages med andre transportmidler såsom fly.

Seniorrejser er noget, der er populært at tage med og rejserne går ofte til attraktive destinationer, hvad enten det er til en bestemt by eller en tur, der er en rundrejse i en region. Det kan være alt fra en vinrejse i Italien til en tur rundt i Skåne eller måske en tur til Alperne. Destinationerne er varierede og mange arrangører sørger for at arrangere så smidige ture som muligt kun for dig, der er senior

At rejse kan være en fantastisk måde at slappe af i et stykke tid. At rejse til en by eller til stranden eller for at tage på krydstogt eller måske en bjergvandring. Alternativerne er mange og så er det godt at vide, at man som senior, der er fyldt 55 år, har ret til seniorrabat. Og der er mange rejseselskaber, der tilbyder seniorrabatter til dig, der er 55+. At se sig om i verden kan give en indre tilfredsstillelse men også en forståelse af, hvordan verden ser ud. Derfor kan en rejse være opkvikkende og noget, der får dig til at komme hjem med fornyet styrke og mere viden. Mange rejsearrangører har også seniorrejser kun for seniorer og så er det rejser, der tilbydes til en billigere pris end den almindelige. Så uanset om du rejser alene eller sammen med en partner eller ven, er seniorrejser en god mulighed at benytte, da du kan få seniorrabat.

Det er altid rart at tage på tur med nogen. Flere rejsearrangører arrangerer derfor enkeltrejser primært for kategorien seniorer som er 55+ på hejsenior.dk, kan du se enkeltrejser for seniorer, som der er tilbud på, og som du kan benytte dig af. Og når du vælger at gøre det, må du ikke glemme den seniorrabat, du har på rejser, når du har nået senioralderen. Seniorrabat på rejser betyder, at du kan købe rejser til en lavere pris og her hos hejsenior.dk er der mange tilbud, du kan benytte dig af. Mange rejsearrangører arrangerer også seniorrejser kun for seniorer der er 55+ og som så gør at man som senior undgår skrigende og sure børn og kan få en meget roligere rejseoplevelse end man måske normalt kan få. Seniorrejser kan som regel være alt fra busture til vinmarker i Europa til et besøg på Bornholm. Men det bedste af det hele er, at du som senior så har adgang til seniorrabat på rejser.

Pensionistrejser

Her på hejsenior.dk kan du se tilbud på pensionistrejser. Det er rejser, der er specielt tilpasset dig, der er pensionist. Og det kan være alt fra rejser til et særligt udvalgt rejsemål som fx en shoppingtur til København om dagen eller en længere tur, der går til en storby i udlandet som måske Prag, Berlin eller Paris og som varer i flere dage. Nogle ture kan vare helt op til 14 dage, mens andre varer meget kortere end det. Men uanset hvad du vælger, er der rejser til dig, der er pensionist, og som gerne vil væk fra hverdagen for en stund.

Når du har været hjemme længe, ​​drømmer du måske om at tage ud i verden for at se noget nyt eller genopleve en destination, du har været på før. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt at opleve og destinationer at komme til. Mange rejsearrangører tilbyder også pensionistrabat, når du ønsker at bestille din rejse, og det giver dig mulighed for at spare penge, som du kan bruge enten på destinationen eller til noget andet, du ønsker at erhverve dig.

Når du har nået pensionsalderen, er der som regel tid til at tage den rejse, du har længtes efter i mange år. Og så er det selvfølgelig godt, at der er pensionistrabatter. Der er også separate pensionistrejser til forskellige destinationer, som normalt er virkelig værdsat. At rejse som pensionist kan være rigtig berigende både i forhold til indsigt til at se omverdenen men også for at komme lidt væk fra hjemmemiljøet og hverdagen, som nemt bliver kedelig. Pensionistrabatter er tilgængelige fra rejsearrangører, som sænker de almindelige priser yderligere. Så når du som pensionist har tænkt dig at rejse et sted hen, så glem ikke, at der er pensionistrabat. Og det gælder som regel, uanset om du rejser med bus, tog eller fly. Der er mange destinationer, der er attraktive både nær og fjern og som pensionist kan det være en stor tilfredsstillelse at kunne foretage sådanne ture.

Billige rejser for seniorer

At rejse væk kan være et dejligt afbræk fra hverdagen. Og så er det godt at vide, at der er billige rejser for pensionister afhængig af den pensionistrabat, som alle pensionister har adgang til. Det betyder, at du som pensionist kan købe rejser til en lavere pris end den almindelige. Her på hejsenior.dk finder du mange tilbud fra rejsearrangører på enten rejser som helhed eller rejser og overnatning eller fly eller busrejser. Mulighederne er mange, og der er noget, der tiltaler enhver. At rejse som pensionist kan være afslappende og der findes billige rejser, som er specielt tilpasset dig som pensionist, og hvor du rejser sammen med andre pensionister. Men valget er helt op til dig, hvor langt du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

At se sig omkring i verden omkring dig kan være et skønt afbræk fra hverdagen, og det tager ofte ikke længere tid at rejse for at finde afslapning og stimulation fra hverdagens hamsterhjul. Og som pensionist er der ofte mulighed for at tage tingene i sit eget tempo, uden krav om særlige behov. Der er mange attraktioner at rejse til uanset om det er til en hvilken som helst større by herhjemme eller i udlandet eller blot en shoppingtur eller et krydstogt.

Pensionärsresa

Hvorfor ikke begive sig ud på en pensionistrejse, når du får muligheden? Det kan være afslappende at komme afsted på en rejse og se sig om andre steder end blot selve hjemmet. Derfor er hejsenior.dk et godt sted at starte din rejse med at se, hvilke arrangører der tilbyder rejser til dig, der er pensionist og ud fra det planlægger din rejse. Mange rejsearrangører har specifikke rejser til seniorer, hvor man rejser sammen med andre seniorer til attraktive destinationer. Det kan være alt fra et besøg i en storby eller til en vinsmagning i udlandet eller måske bare et almindeligt krydstogt.

Rejs til solen som pensionist

Som pensionist kan sol og varme være godt for muskler og led. Det betyder, at ture til solen som pensionist er meget eftertragtede og nogle rejsearrangører tilbyder netop den type rejser af den grund. En solferie, der både kan være opkvikkende og beroligende og noget, der får dig som pensionist til at få det lidt bedre. Som pensionist har du naturligvis adgang til pensionistrabat, når du vælger at bestille en rejse til mere solrige lande og her på hejsenior.dk kan du se, hvilke rejseselskaber der har rejser, der passer til dig.

Det kan være styrkende for både krop og sjæl at rejse til steder, der er mere solrige end vores eget land, og hvor man som pensionist kan nyde livet i fulde drag. At rejse til solen som pensionist kan være rigtig opkvikkende, og det betyder, at du bedre kan klare livet selv i den “mørke” årstid. Nogle gange kan det være godt at komme væk og få en afslapning til at lade op med ny energi.

Senior rejserabatter

At se sig rundt i verden og tage til andre steder har altid tiltrukket folk, og at rejse væk for en dag eller længere end det kan være noget, der er berigende og underholdende. Så skal du bare vide, at du, der er nået senioralderen, 55+, har seniorrabat på rejser og det betyder, at du kan spare penge i forhold til normalprisen, når du planlægger at bestille en rejse eller overnatning eller begge dele. Et kig på hvad der tilbydes her på hejsenior.dk er altid godt, når man som senior har tænkt sig at tage på tur.

Vi har samlet tilbud og rabatter fra rejsearrangører, som giver rabat til dig, der er senior. Det kan være alt fra virksomheder, der er aktive inden for transport såsom forskellige flyselskaber, hvor man kan købe et flysæde eller hotelkæder, der kan tilbyde overnatning. Og der er også pakkerejser at købe. Ja, mulighederne er lige så mange, du har lyst til, men det vigtige er, at du som senior er klar over, at du har adgang til seniorrabat, når du har tænkt dig at tage ud i verden på tur.

Seniorrejser

At tage på seniortur som 55+ senior kan være et dejligt afbræk fra hverdagen. Måske for at rejse til et sted, du aldrig har været før, eller for at tage den rejse, du har været på før, og som du syntes var fantastisk. Turene kan variere i tid og afstand og på hvor omfattende disse er i forhold til guidning eller om det er mere frit at lave hvad man vil på destinationen. Hejsenior.dk hjælper med at finde en seniorrejse, du som Senior kan tage på, når muligheden byder sig. Og det gode er, at der er rejser, der går til attraktive destinationer.

Mange rejsearrangører har rejser, der er specifikke for seniorer, og derfor er disse tilpasset fra et seniorperspektiv i forhold til, hvordan turen er bygget op. Men uanset om du har lyst til at rejse langt og vælger en rejse, der varer i flere dage eller blot en enkelt, er der muligheder, der passer dig både i forhold til rejsetid og pris. Mange tager også højde for seniorernes forskellige behov, når det kommer til rejser af denne art.

Rejser med seniorrabat

Dagstur til København eller en storbyweekend i Berlin? Ja, der er mange forskellige muligheder, når du vil ud og rejse. Kort eller lang. I løbet af dagen eller flere dage. Du bestemmer selv. Men du, der er senior, skal være opmærksom på, at du finder rejser med seniorrabat her på hejsenior.dk

Her er ture, der falder i de flestes smag og uanset om det er længere eller kortere ture.

Seniorrabat betyder, at du, der er fyldt 55 år, kan bruge den rabat, du har adgang til, når du bestiller rejse eller overnatning og også ved køb på destinationen, hvis det er inden for Danmark. Rejser appellerer til mange, der har nået senioralderen, og det betyder også, at der er mange rejseselskaber, der kan tilbyde specifikke rejser til seniorer eller pensionister.

Rejser som senior

Der er meget at opdage ude i verden eller bare i den nærmeste by. Uanset hvad, kan en tur være sjov at tage på for at komme væk fra hverdagens sædvanlige stress og jag. At rejse som senior kan være rigtig afslappende, da mange af sådanne rejser inkluderer destinationer, hvor der ikke er et større tidspres, men det er muligt at tage tingene i dit eget tempo. Ideel til dem, der ikke ønsker et stressende liv i den moderne tid.

Her på hejsenior.dk kan du se hvilke alternativer der er og der er mange at vælge imellem for dig der har tænkt dig at tage på tur. Her finder du alt fra busrejser til flyrejser og andet, der passer til dig, der er nået senioralderen. Bare se på, hvad der er tilgængeligt, og tag derefter beslutninger baseret på smag.

Rabat på rejser

Du ved, at du som senior på 55+ kan få rabat på rejser. Hvorfor ikke besøge den destination, som du har tænkt på at besøge i lang tid? Her på hejsenior.dk er der gode rabatter at benytte sig af for både dig, der er senior og pensionist. Det kan være en kamp med økonomien som pensionist, men så er det godt at være opmærksom på, at der er rabat.

Det er nok, at du er fyldt 55 år for at få adgang til seniorrabat og dermed rabat på eksempelvis rejser men også på meget andet fra dagligvarer til rene forbrugsvarer. Fordi du som pensionist eller senior kan få rabat på rejser, kan du spare penge, som du så kan bruge på din destination og forgylde dit liv, når du ankommer.

Mange rejsearrangører tilbyder rabatter, som er værd at tage del i og tjekke ud, og som kan gøre din rejseoplevelse endnu bedre.

Rejser som pensionist

At rejse som pensionist kan være en skøn oplevelse – at kunne slippe hverdagen for en stund og lave den drømmerejse, du længe har drømt om at tage på.

Som pensionist har du adgang til rabatter, når du rejser og glem ikke at benytte dig af disse til at spare penge, når du som pensionist har besluttet dig for en rejse.

Der er også rejser, der er specielt tilpasset dig, der er pensionist og her på hejsenior.dk kan du se, hvilke der tilbyder netop den type rejser. Dette giver dig mulighed for roligt at se på de tilbud, der er tilgængelige fra rejsearrangører og andre selskaber, der tilbyder rejser. Og det kan være alt fra busture i løbet af dagen til ture, der går længere, og som varer i længere tid.

Rejser kan være en fantastisk måde at genvinde energi og styrke og stadig se og opleve nye ting og er en berigende del af livet.

Lejebil Seniorrabatter

Har du ikke egen bil, kan det være godt at leje en bil for en dag. Og hvis du tilmelder dig en lejebil, er der seniorrabatter til dem på 55+ og det gælder uanset om du ønsker at leje en bil for en weekend eller et par dage, alt efter hvad du skal og hvad dine behov er.

Flere udlejningsfirmaer tilbyder seniorrabatter til personer i alderen 55+, hvilket giver dig mulighed for at spare penge, når du planlægger at leje en bil.

Lejebil er et glimrende alternativ til dig, der planlægger din egen rejse, som du ønsker og bestemmer dit eget tempo, uden at være afhængig af bus, fly eller togs køreplan.

I stedet kan du som pensionist planlægge turen, som du har lyst og gøre det stop, du ønsker. Friheden med en lejebil er meget større, end hvis du fx vælger en rejse fra en rejsearrangør.

Lejebil Pensionistrabatter

Flytning, shopping eller bare en tur til børnebørnene i weekenden? Med en lejebil kan du som pensionist forgylde dit liv lidt ekstra. Især når du som pensionist vælger at bestille en lejebil, er der pensionistrabatter, så du kan ånde lettet op.

For det er sådan, at du som pensionist har adgang til pensionistrabat hos flere udlejningsselskaber. Dette giver dig mulighed for at spare penge, når du har brug for en lejebil.

Og her på hejsenior.dk kan du tjekke ud, hvilke tilbud der er, når det kommer til lejebiler.

En lejebil kan give lige så meget frihed som at have egen bil bortset fra, at du skal tænke på servicering af bilen og andre former for omkostninger. Du kan nemt returnere en lejebil, når du har brugt den, og dermed forenkle livet for dig, der er pensionist og har behov for en bil. Glem derfor ikke, at du har adgang til pensionistrabat, når du påtænker at leje en bil.

Charter seniorrabatter

Det kan være kompliceret at bestille rejser og overnatning, når man skal ud og rejse. Så er det godt, at der er rejser, der både indeholder og, såkaldte charterrejser. Du som er 55+ kan også glæde dig over, at du har en rabat at tjene, når du bestiller en charterrejse hos et af de selskaber, der tilbyder dette på hejsenior.se

Charterrejser er den bekvemme måde at rejse langt på. Det eneste du skal tænke på er at komme til lufthavnen og resten løses som regel derefter, da både rejse og overnatning er indlejret i selve rejsen og ofte også transport til den destination du har tænkt dig at rejse til.

Når det kommer til charterrejser, er der seniorrabatter hos mange rejsearrangører, der tilbyder rejser til mange forskellige destinationer, så du, der går i tanker om en rejse, kan finde en rejse, der passer til dig.

Charter pensionistrabatter

At flyve charter kan være et praktisk alternativ til at flyve regelmæssigt. Det, der gør tingene endnu bedre, er, at du som pensionist kan se frem til at få adgang til pensionistrabat, når du vælger at bestille en charterrejse.

Når du bestiller en charter, betyder pensionistrabatten, at du får en billigere pris i forhold til normalprisen. Charter er en meget fleksibel måde at rejse på, hvilket betyder at du som rejsende kan bruge mere tid på at nyde rejsen end at skulle bekymre dig om overnatning og transport, det meste er som regel inkluderet når du bestiller charter og nogle charterrejser byder også på guidede ture .

Du som pensionist kan med fordel kigge her på hejsenior.dk og se, hvilke tilbud der er på charterrejser.

Camping Seniorrabatter

Nogle gange kan det være rart at komme væk hjemmefra, og noget der kan give en masse ro i livet er at tage ind på en campingplads. Der er flere virksomheder, der tilbyder store seniorrabatter, når det kommer til camping. Har du nået senioralderen, må du derfor ikke glemme, at du kan få seniorrabat, når du overvejer at tage et par dage på en campingplads.

Campinglivet kan være afslappende og en god måde at genvinde energien og stifte nye bekendtskaber på. På en campingplads er der flere forskellige muligheder, hvad enten du bor i egen campingvogn, måske lejer en campingvogn, bor i telt eller hytte. Uanset hvad du har lyst til, så er hejsenior.se et godt sted at finde tilbud relateret til camping.

Du, der er 55+ og overvejer at tage ind på en campingplads, har en seniorrabat til rådighed, der giver dig mulighed for at spare penge, da seniorrabatten reducerer normalprisen.

Camping pensionistrabatter

Som pensionist kan campinglivet bringe stor harmoni og også for en ret billig penge. Mange pensionister kan tilbringe hele sommeren på campingpladser og så er det udmærket, at der er pensionistrabatter til dig, der overvejer at tage på camping. Camping er en bekvem og ret billig måde at tilbringe længere tid om sommeren og det får normalt bl.a. pensionister til at bruge tid på en campingplads.

Telte, hytter eller campingvogne, det meste fungerer på en campingplads og det fungerer også godt at have campingpladsen som udgangspunkt for andre udflugter i nærområdet.

Uanset hvad der tiltrækker, er hejsenior.dk et godt sted at undersøge, hvilke tilbud der findes, og hvad der er af campingpladser, der har pensionistrabatter.

Sommerhus Seniorrabatter

At bo i sommerhus inviterer til ro og at komme væk fra hverdagen for en stund. Du som er 55+ kan leje et sommerhus med seniorrabat og dermed spare penge, som du kan bruge på andre ting.

Der er mange sommerhuse at vælge imellem, hvad enten det er på en campingplads eller i bjergene eller i skærgården. Sommerhuse kan lejes stort set overalt i vores land og når du lejer et sommerhus er der seniorrabatter til dig, der er nået senioralderen, og som ønsker at leje et sommerhus.

Sommerhuset kan både fungere som et afslappende og beroligende hjem i et par dage eller en weekend eller blot have det som udgangspunkt for andre rejsemål i nærområdet eller blot et stop på vej fra en længere tur. Mulighederne er store og nærmest uendelige for, hvad du kan bruge dit sommerhusophold til.

Sommerhus pensionistrabatter

Sommerhus i bjergene eller ved vandet? Ja, der er forskellige varianter at vælge imellem og uanset hvad du vælger, når det kommer til at leje et sommerhus i en uge eller to eller blot for en weekend, kan du som pensionist benytte dig af den pensionistrabat, du har adgang til.

Mange, der udlejer et sommerhus, kan give pensionistrabat til dig, der er pensionist, hvilket betyder, at du kan leje det til en lavere pris end den almindelige. Sommerhuset kan findes på alt fra en campingplads til at ligge ud til en sø eller måske i udlandet, da der findes firmaer, der udlejer sommerhuse i andre lande. Kig gerne her på hejsenior.dk og se hvilke tilbud der er.

Så når du har tænkt dig at tage på tur hjemmefra, kan et sommerhusophold være en overvejelse værd.

Book din rejse med Bravo Tours
Book din rejse med Bravo Tours
Kampagne
Med Bravo Tours kan du rejse til eksotiske rejsemål over hele verden. Altid dansktalende...Show More
Med Bravo Tours kan du rejse til eksotiske rejsemål over hele verden. Altid dansktalende rejseledere. Show Less
Bestil din afbudsrejse hos SunCharter!
Bestil din afbudsrejse hos SunCharter!
Kampagne
SunCharter hjælper dig med at komme afsted på en lækker og ikke mindst billig rejse.
SunCharter hjælper dig med at komme afsted på en lækker og ikke mindst billig rejse. Show Less