SUNDHED

Det er vigtigt at passe på dit helbred, når du bliver ældre. Det er et privilegium at have et godt helbred, når man bliver ældre. Mange produkter fokuserer på sundheden for mennesker i alle aldre. Her har vi samlet tilbud til dig, der er 55+ og pensionist. Nu kan du få gode seniorrabatter og pensionistrabatter på sundhedsprodukter.

Mere information om rabatter til tandpleje og lægebehandling til pensionister og seniorer over 55 år

Seniorrabat tandpleje

Er det dyrt at gå til tandlægen? Som senior over 55 år kan du få seniorrabat på tandplejen. Glem derfor ikke at tjekke seniorrabatterne til tandplejen. Her kan du spare flere hundrede kroner om året.

Seniorrabat optiker

Skal du have nye briller eller tjekke dit syn hos en optiker? Vidste du, at du kan få seniorrabat hos en optiker, hvis du er fyldt 55 år? Det er altid godt at huske på, når du besøger optikeren. Med seniorrabat kan du spare mange penge i forhold til normalprisen.

Seniorrabat frisør

Har du brug for en klipning, men er tilbageholdende med at gå til frisøren på grund af den høje pris? Nu skal du som er 55+ ikke længere bekymre dig, da du kan få seniorrabat hos frisøren. Med seniorrabat hos frisøren får du mulighed for at benytte dig af tilbud til en lavere pris.

Pensionistrabat tandpleje

Skal du til tandlægen? Det kan hurtigt blive dyrt. Men som pensionist kan du få pensionistrabat på tandplejen. Du kan spare hundredvis af kroner om året ved at benytte dig af pensionistrabatten, næste gang du skal til tandlægen.

Pensionistrabat optiker

Synet forringes ofte med årene. Så er det godt at vide, at der er pensionistrabatter til dig, der er pensionist, og som skal have nye briller. Flere optikere giver pensionistrabatter, hvilket betyder, at du kan spare mange hundrede kroner, når du skal have nye briller.

Pensionistrabat frisør

Skal du til en festlig begivenhed? Så skal du måske en tur til frisøren. Med pensionsrabatter kan du spare penge, som du kan bruge på andre ting.

10 % på alt fra Healthwell!
10 % på alt fra Healthwell!
Kampagne
Boost din krop med kosttilskud af højeste kvalitet. Det skal være nemt at træffe sunde valg i hverdagen, og at tage vare på dig selv, dine medmennesker og vores planet!
VitaePro -50%
Nyhed! Spar 50% på første pakke
Kampagne
VitaePro er et af de mest solgte kosttilskud i Danmark. Et populært valg til dine muskler og led - og nu også for dit bindevæv!