PODIMO

Du vil her høre nærmere om Podimo og historien bag den nu meget velkendte tjeneste. Den bliver brugt af rigtig mange mennesker i dagligdagen.

Læs mere om Podimo

Hvad er Podimo?

Det er en tjeneste, som gør det muligt for dig som bruger at kunne lytte til forskellige programmer og lydbøger. Du vil kunne finde podcasts, som er udgivet af nogle kendte og mindre kendte ansigter, og så har du også mulighed for at begive dig ud i at få oplæst lydbøger, som er kommet meget på mode.

Grundlæggelsen af Podimo

Det velkendte medie blev tilbage i 2019 grundlagt i København. Fokusområdet har været, at der skulle skabes et sted, hvor man kan lytte til meget forskelligt, som lige falder i ens helt egen smag samtidig med, at du faktisk slipper for reklamer, så du ikke bliver afbrudt.

Podimo lever samtidig på, at de er et full service produktionshus, så derfor har de givet plads til vigtige stemmer, som alle har en ting tilfælles, nemlig at de har noget på hjerte.

De kloge hoveder, som stod bag stiftelsen af Podimo, er Morten Strunge, Sverre Dueholm, Nikolaj Koppel, Andreas Sachse og Eva Lægdsgaard. Virksomheden er vokset meget på kort tid, og den findes nu på tværs af mere end 20 forskellige lande og har over 220 medarbejdere.

Hvad koster Podimo?

Du kan få en podimo gratis udgave, hvor du har adgang til alt det indhold på platformen, som er gratis. En anden mulighed er at vælge det, som hedder Podimo Premium. Der er også gratis indhold, men ydermere eksklusive podcasts og 10 timers lydbøger hver måned. Den sidste mulighed er Premium Plus. Her får du adgang til alt, og du kan lytte ganske gratis til alle lydbøger, som bliver fremvist på platformen.

Der er i skrivende stund ikke nogen rabatkode podimo, men der kommer indimellem tilbud til brugeren. Det kan være i forbindelse med nye udgivelser, så kan der komme chancer, hvor du kan få et billigere tilbud i en periode. Dog er podimo tilbud ikke noget, du kan få altid.

Podimo priser vil også som udgangspunkt være faste, som de er nu. Hvis der kommer ændringer, vil tjenesten selv gå ud og fortælle, at de nu ændrer i prisen. Dog kan du selvfølgelig altid lede efter en podimo rabatkode. Du kan også håbe på at finde podimo rabat til en god podimo pris.

Glade kunder

Mediet kan stolt sige, at de har rigtig mange glade og tilfredse kunder, som nyder godt af tjenesten.

Prøv gratis i 30 dage!
Prøv gratis i 30 dage!
Kampagne
I Podimo-universet kan du lytte til hundredvis af eksklusive podcasts og lydbøger. Som ny kunde kan du prøve Podimo i 30 dage gratis.