SAXO

Den danske internetboghandel Saxo tilbyder køb og salg af bøger samt streamingabonnementer til favorable priser. Som medlem af Saxo bogklub får du forskellige fordele, alt efter hvilken abonnementstype du vælger. Med Saxo rabat er der penge at spare, uanset om du vil købe bøger, streame en lydbog eller deltage i forskellige kulturelle arrangementer rundt omkring i landet.

Læs mere om Saxo

Historien om Saxo

Boghandlen Saxo blev grundlagt i 1961 på Østerbro af det unge par Inge og Per Olesen. Omkring årtusindskiftet overtog deres søn Jørgen forretningen. I takt med liberaliseringen af bogmarkedet og digitaliseringen i 00’erne blev Saxo også til en internetboghandel. JP/Politikens Hus købte i 2009 en andel af Saxo, og i 2018 overtog virksomheden det fulde ejerskab. Saxo sælger ikke kun bøger fra de etablerede forlag. Fra 2012 blev det muligt for selvudgivere at udgive deres egne bøger på platformen Saxo Publish. Saxo har i alle årene fulgt med udviklingen, og hoppede selvfølgelig også med på streamingbølgen. Siden 2017 har det været muligt at blive medlem af Saxo, som tilbyder forskellige skræddersyede abonnementer, så du både kan shoppe med rabat og streame lydbøger og e-bøger.

Vælg en gratis prøveperiode

Som ny bruger kan du med fordel vælge en gratis prøveperiode. Her får du adgang til Saxos bogunivers og det store sortiment af bogtitler. I prøveperioden kan du enten købe fysiske bøger med rabat, streame lydbøger eller læse e-bøger. Du får et indblik i de mange Saxo tilbud og lærer boguniverset at kende. Når prøveperioden udløber, kan du bedre træffe et kvalificeret valg om, hvilket abonnement du foretrækker.

Abonnementstyper hos Saxo

Saxo tilbyder forskellige streamingabonnementer, hvor du eksempelvis kan lytte ubegrænset til en fast månedspris. Denne type abonnement henvender sig især til bogelskere, som gerne vil have adgang til bøger døgnet rundt. En anden abonnementstype tilbyder begrænset lytning i et bestemt antal timer om måneden. Det er skræddersyet til brugere, som gerne vil lytte til fantastiske historier i mindre omfang og til en billigere månedspris. Saxo Premium henvender sig til de brugere, der både ønsker at lytte ubegrænset til lydbøger, have shoppingfordele og gøre brug af de mange Saxo tilbud. Et medlemskab fortsætter, indtil det opsiges. Du kan altid ændre din abonnementstype, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. På hjemmesiden finder du meget mere information om Saxo priser.

Benyt Saxo rabatkode

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret. I nyhedsbrevet finder du også specifikke kampagner med rabatkoder Saxo. En rabatkode Saxo kan f.eks. bruges til at få rabat på studiebøger, krimier, engelske bøger, fagbøger osv. Du indløser Saxo rabatkode ved først at vælge de titler, du gerne vil købe. Så indtaster du dine personlige oplysninger og leveringsmetode. Under betalingsoplysninger indtaster du rabatkoden, og så bliver rabatten automatisk fratrukket ved kassen.

Bliv medlem af Saxo allerede i dag

Få adgang til alle fordelene hos Saxo allerede i dag. Tilmeld dig nemt og gratis via hjemmesiden. Saxo-appen kan let downloades til mobil og tablet, og dermed har du altid adgang til Saxos univers, rabatter og fordele, uanset hvor du befinder dig.

Den største online bogforhandler
Den største online bogforhandler
Varemærke
Saxo er landets største boghandel med et rigt udvalg af bøger. De har flere millioner danske og engelske titler på hylderne i alle genre.