STOFA

Stofa er Danmarks næststørste leverandør af TV, internet og telefoniløsninger – og en storfavorit blandt danske antenneforeninger.

Læs mere om Stofa

Kort om Stofa Internet

Internetløsninger fra Stofa leveres over antennekabel og kan byde på hastigheder fra 200/200 Mbit til 1000/1000 Mbit. Deres trådløse WiFi netværk dækker hele boligen og undgår “døde hjørner”. Det er vigtigt, at trådløst internet dækker ordentligt. Stofa WiFi lægger vægt på signalkvalitet. Udbyderen har en en særlig WiFi garanti, ligesom de fleste internetselskaber nu om dage.

Stofa TV

Du har formentlig hørt om Stofa TV pakker som findes i tre varianter; Lille, Mellem, og Stor. Det er muligt at samle både internet og TV i et Stofa abonnement. Desuden er der jævnligt særlige Stofa tilbud, hvor der er penge at spare på både oprettelse og løbende månedspris.

Telefonstik Eller Antennekabel?

Stofa TV pakker og internet leveres traditionelt set via coax kabel, men mange ejendomme har både telefonstik i væggen og antennestik. Antenneforeninger har forhandlet sig til særlige priser, hvilket betyder at der ofte er adgang til drønbilligt internet og TV pakker i form af Stofa abonnement.

Streamingtjenester fra Stofa

Stofa streaming er et relativt nyt produktområde, hvor du både kan få adgang til HBO Max, TV Play, Viaplay, C More med flere. Blandt de forskellige Stofa pakker er der noget for enhver, men det er op til den enkelte at vurdere, om udvalget slår til.

Sådan får du den bedste deal med Stofa

Som med alle telefoni- og internetudbydere kan det betale sig at indhente tilbud fra flere leverandører og sammenligne, hvad du får for pengene. Ofte er det muligt at få en betydelig Stofa rabat på oprettelsen. Det er dog værd at bemærke, at teleselskaber ofte er villige til at give en ekstraordinær rabat for at får dig ind som kunde. Selvom der ikke er en aktiv kampagne, når du bestiller, er det altid værd at forhøre rådgiveren, om det er muligt at få nedslag i pris.

Konklusion

Vi håber, at du hermed er blevet klogere på TV- og internetjunglen i Danmark, navnlig Stofas position på markedet og nogle af deres styrker for dig som forbruger.

No coupons found.