BOG & IDÉ

Butikken Bog & idé er til dig, som gerne vil have en god oplevelse ved køb af bøger, kontorartikler og spil. Butikken er et kendt navn i det danske gadebillede med over 90 fysiske butikker. I over 50 år har de serviceret danskerne med bøger i alle genrer foruden lækre varer inden for kontor samt idéer til både gaver og hobby.

Læs mere om Bog & Idé

Bog & idé følger med tiden

I en tid med mere og mere online handel har Bog & idé på deres hjemmeside en flot webbutik med et stort udvalg af varer. Du finder næsten alt fra bøger til papirvarer, legetøj og spil. Det er nemt at bestille dine varer online og få dem sendt direkte hjem. Det er også muligt at spare porto ved selv at hente varerne i en af de mange butikker. Bog og idé prismatch garanterer, at du altid kan regne med en god handel. Desuden lægger Bog & idé vægt på god betjening og kompetent rådgivning.

Bog & idé seniorrabat

Det er også i webshoppen, at du kan finde gode Bog & idé tilbud. Bog&ide har nemlig ofte særlige tilbudskampagner i deres webbutik, hvor du kan finde spændende varer til gode priser. Bog og idé tilbudsavis bliver løbende opdateret og sørger for, at du bliver holdt ajour med nye varer eller en mulig kampagne med en såkaldt Bog og idé rabatkode. Rabatkoder Bog og idé er tænkt som et tilbud til online købere. Med en rabatkode Bog og idé kan du finde den helt rigtige vare til en ekstra fordelagtig pris.

Bog&idé medlem

Det er nemt at blive medlem i Bog & idé. Ved at oprette et medlemskab får du gode procenter på alle bestsellere. Som medlem får du også tilfredshedsgaranti på udvalgte varer. Derudover får du adgang til eksklusive medlemsrabatter og invitationer til særlige arrangementer i din nærbutik. Det er ganske gratis at blive medlem. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemskab igen, hvis du ikke ønsker det mere.

Bog&idé er trendy

Bogogidé gør meget ud af altid at have gode varer til enhver sæson, højtid og ferie. Butikken er blandt andet kendt for at ligge inde med spændende sæsonvarer. Det er også hos Bog og idé, at du kan få råd og vejledning omkring hvilke bestsellere, der er på markedet i øjeblikket samt hvilke spil og trends, der er oppe i tiden. Netop derfor markedsfører Bog&idé sig som en forretning med både tradition, kvalitet, de nyeste udgivelser og den bedste rådgivning.

Bog & Idé
Stream tusindvis af lydbøger
Kampagne
Med et streamingabonnement fra Bog & idé kan du lytte ubegrænset til tusindvis af lydbøger.