PENSIONISTRABAT MAD OG DAGLIGVARER

Alle skal spise. Og du, der er pensionist, kan benytte dig af pensionistrabat, når du køber mad, da flere butikker tilbyder pensionistrabat. Her på Hejsenior.dk kan du se tilbud og pensionistrabatter fra dagligvarekæder og få pensionistrabat på mad.

Læs mere om rabatter på dagligvarer og mad til seniorer og pensionister

Pensionsrabatter betyder, at du, som er pensionist, kan købe mad og dagligvarer til en lavere pris end alm. Her på Hejsenior.dk kan du se flere tilbud og pensionistrabatter på mad. Med pensionsrabat kan du købe mad til en lavere pris, og det gælder både almindelige dagligvarer, du selv tilbereder, eller færdiglavet mad, du lige skal varme op. Pensionsrabatter er derfor noget, der er godt at huske, når man planlægger at købe mad hos en af ​​dagligvarekæderne.

Pensionistrabat dagligvarer

Dagligvarer er noget alle har brug for, og som pensionist kan du få rabat på indkøb af dagligvarer. Pensionistrabat er god for pensionister, der skal købe dagligvarer og samtidig gerne vil spare et par kroner ved at bruge pensionistrabatten.

Seniorrabat dagligvarer

Når du køber dagligvarer, kan du som senior få en god seniorrabat, hvilket betyder, at du kan spare penge på dine indkøb. Glem ikke at tjekke seniorrabatterne på dagligvarer, som er tilgængelige for dig på 55+.

Bonzo
Færdigretter af høj kvalitet
Kampagne
Bestil som enkeltkøb eller vælg et abonnement og få 20% hver gang.
Haupt -15%
15% rabatt på hele sortimentet
Kampagne
Håndlavet lakrids fra Sverige. Den perfekte gave til dig selv eller en anden.
HelloFresh
Én af Danmarks lækreste måltidskasser
Varemærke
Som tager fleksibilitet til helt nye højder. Med HelloFresh kan du sammensætte din ugentlige menu lige som du kan li’ den - og du kan udskifte dine retter, lige når det passer dig.
HelloFresh
Spar op til 1199 kr. på 5 kasser!
Kampagne
Sig farvel til indkøb med lækre opskrifter og friske ingredienser leveret lige til døren - hver uge.
Kaffekapslen
Kaffekapsler til gode priser
Varemærke
Kaffekapslen.dk er den største forhandler af kaffekapsler til bl.a. Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo og Senseo. Fri fragt over 39 kr.
Motatos
Godt for din pengepung - godt for planeten!
Varemærke
Motatos forsøger at gøre noget ved madspild. På deres webshop er det det nemt at købe varer, der ikke fejler noget, men som ellers er i overhængende fare for at ende som madspild.
Motatos
Sidste chance!
Kampagne
Motatos forsøger at gøre noget ved madspild. På deres webshop er det det nemt at købe varer, der ikke fejler noget, men som ellers er i overhængende fare for at ende som madspild.