UNDERHOLDNING

Kan du lide at gå i biografen, teatret eller operaen? Der er meget i underholdningsverdenen, der er værd at tage med. Som senior over 55 år får du seniorrabatter, der giver dig mulighed for at spare penge, når du går i biografen, teatret eller operaen. Pensionister har også adgang til pensionistrabatter ved forskellige arrangementer. Hold øje med de bedste rabatter her.

Læs mere om underholdning for seniorer

Seniorrabat biograf

Det er blevet dyrere at gå i biografen og se film de seneste år, men nu kan du som senior over 55 se film billigere, da der er seniorrabat i biografen til dig. Tjek gerne seniorrabatterne ud i biografen.

Seniorrabat teater

Ville det ikke være rart at få en lille pause fra hverdagen og blive underholdt af en teaterforestilling? Nu er der gode seniorrabatter på teatret til dig, der er over 55 år. Tag afsted alene eller tag en ven eller makker med og se den teaterforestilling, du gerne vil se – og til en lavere pris end den almindelige med seniorrabat på teater.

Seniorrabat Opera

Operaen har mange flotte forestillinger og oplevelser, og nu kan du som senior opleve disse med seniorrabat på opera. Du kan få seniorrabatter på opera til alle slags forestillinger, og du finder helt sikkert en forestilling, der passer til dig.

Seniorrabat Museum

Vil du lære noget nyt? Så kan du besøge et museum, og med seniorrabat på museet kan du købe entrébilletten til en lavere pris. Så glem ikke at drage fordel af seniorrabatten fra forskellige museer.

Seniorrabat Golf

Har du brug for at træne dine golffærdigheder? Som senior kan du benytte dig af seniorrabatter på golf, når du har lyst til at spille en runde golf. Tag en runde selv eller med en ven, og få de seniorrabatter, der er til rådighed.

Seniorrabat lydbøger

Det kan være afslappende at lytte til en lydbog. Nu kan du, der er fyldt 55 år, få seniorrabat på lydbøger. Glem ikke, at du kan få seniorrabat, næste gang du vil købe en ny lydbog.

Seniorrabatter Zoo

At besøge en zoologisk have kan være både afslappende, spændende og lærerigt. Derfor er det glimrende, at der også er seniorrabat på besøg i zoologisk have. Der er altid noget at se og opleve i en zoologisk have, og du kan bruge de penge, du sparer, ved at benytte dig af seniorrabat på noget andet hyggeligt.

Pensionsrabat biograf

Det kan være sjovt at leve sig ind i en film af og til, og det er slet ikke så dumt at få rabat på en dyr biografbillet. Og som pensionist kan du få pensionistrabat, når du planlægger at gå i biografen.

Pensionistrabat teater

Ville det ikke have været rart at få en pause fra hverdagen og blive underholdt af en teaterforestilling? Som pensionist kan du få pensionistrabat, når du køber billet til en teaterforestilling, så glem ikke, at du kan benytte dig af pensionistrabat, næste gang du vil i teatret.

Pensionistrabat Opera

At gå i operaen kan være en magisk oplevelse. Som pensionist kan du få en god pensionistrabat, når du planlægger at se en operaforestilling. Glem ikke at holde øje med pensionistrabatter, når du køber billetten.

Pensionistrabat museet

En tur på museum kan være både sjov og lærerig. Når du vil besøge et museum, kan du som pensionist få pensionistrabat og spare penge, der kan bruges til andre ting.

Pensionistrabat Golf

Mange pensionister nyder at spille golf. Og som pensionist kan du få pensionistrabat, når du vil besøge golfbanen og øve dine evner.

Lydbøger med pensionistrabat

Der er nok ikke noget mere afslappende end at lytte til en lydbog, enten på en gåtur eller i sofaen derhjemme. Som pensionist kan du få pensionistrabat på lydbøger.

Pensionistrabat Zoo

At tage en tur til den nærmeste zoologiske have kan være både interessant og spændende. Pensionister kan få pensionistrabat, når de vil en tur i zoologiske have.

C More
Få 1 måned for 0 kr.!
Kampagne
Få adgang til utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer med C More.
Få adgang til utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer med C More. Show Less
CDON
Nordens ledende markedsplads
Varemærke
Her finder du et konstant voksende udbud inden for sport, mode, media, elektronik...Show More
Her finder du et konstant voksende udbud inden for sport, mode, media, elektronik, fødevarer og meget mere. Show Less
CDON
Deals lige nu!
Kampagne
Her finder du et konstant voksende udbud inden for sport, mode, media, elektronik...Show More
Her finder du et konstant voksende udbud inden for sport, mode, media, elektronik, fødevarer og meget mere. Show Less
Nextory
30 dages gratis brug af Nextory!
Kampagne
Læs og lyt så meget du vil på mobil eller tablet. Ingen bindingsperiode.
Læs og lyt så meget du vil på mobil eller tablet. Ingen bindingsperiode. Show Less